Euroknaller! Kelly start geldinzameling voor zeemeerminstaart

Wie dacht dat webcammodel zijn een dikke portemonnee oplevert heeft het schijnbaar mis! Glamourpoes Kelly van der Veer heeft een nieuwe droom te verwezenlijken en geen water is haar te diep. Ze kan ieders hulp goed gebruiken!

 

Eerder vandaag deed ze namelijk een nogal bijzondere oproep op haar Facebook pagina en gooide ze een hengeltje uit bij haar duizenden vrienden en volgers. Kunnen jullie nog een eurootje missen?

 

Glamourland Kelly van der Veer

 

Big Brother Kel neemt geen genoeg met een paar flippers, ze wil dit keer veranderen in een heuze zeemeermin! Voor welk doel haar meerminnen staart nodig is, is verder niet bekend.  Stille waters hebben diepe gronden, wellicht zit er een nieuwe film in het verschiet?

 

Glamourland zeemeermin

Foto: FreakingNews

 

Mocht ‘Diep in de Zee’ uitkomen is de staart wellicht volledig aftrekbaar van de belasting Verrassend genoeg bijten er genoeg mensen en wordt er al druk gestort op het rekeningnummer van Kelly. Gelukkig doet ze wel boter bij de vis, mocht er namelijk geld over zijn dan stort ze dat direct netjes terug! Doe jij ook een duit in het zakje?