Eric Kuster style

Er is maar één man die onze Hollandse huizen een internationaal ogend glamourinterieur kan geven: Eric Kuster. Deze design-goeroe is voor ons land alleen te klein en heeft dan ook fans over de hele wereld, die er van dromen om hun huis, restaurant, club of showroom door hem te laten stylen. In Nederland heeft hij een aantal grote projecten gedaan, zoals onder andere het Jacky Hotel tijdens de Miljonair Fair, restaurant REX in Hilversum en natuurlijk de uiterst exclusieve club JIMMY WOO.

 

Daarnaast staat hij bekend om de bijzondere interieurs die hij voor Nederlandse celebrities heeft ontworpen. Misschien wel zijn bekendste werk tot nu toe is het huis van Yolanthe en Wesley Sneijder in Milaan. Dat zijn ster rijzende is mag duidelijk zijn, Eric is namelijk onlangs gevraagd om het huis in te richten van niemand minder dan Alicia Keys!

 

Foto: Eric Kuster

 

Ander leuk detail over Eric Kuster is dat hij ook wel eens een uitstapje maakt naar de modewereld. Zo is hij een samenwerking aangegaan met het sneaker merk Metro, waar hij een eigen lijn voor heeft ontworpen en heeft hij voor DNA een lijn met leather goods bedacht.

 

Deze zomer is Eric Kuster gevraagd om gast-hoofdredacteur te zijn van de LXRY list, waar hij 200 van zijn “best kept secrets” aan ons allen laat zien. Heerlijk leesvoer op een lekker terras of loungebed bij het zwembad of strand. Tevens zal er een expositie plaats vinden in zijn showroom op Ibiza getiteld “Warhol Meets Hirst”, featured by Lionel Gallery. Gaat het lezen en gaat het zien!