ENTREE Hospitality & Style Awards 2014

Studio21 in Hilversum was op maandag 1 december the place to be voor de horeca- en hospitality industrie. De vakjury bekroonde negen horecazaken, de beste bartender en de meest inspirerende horecaondernemer met een felbegeerde ENTREE Hospitality & Style Award. Alle genomineerden zijn gekozen uit venues die het afgelopen jaar in het horecavakblad ENTREE Magazine stonden. Was je er niet bij? Geen probleem, wij van Glamourland doen weer met liefde verslag!

 

HOSPITALITY & STYLE AWARD 2014
ARJEN VAN DEN HOF | VONDEL HOTELS

Deze horecaondernemer heeft het boetiekhotel in Nederland op de kaart gezet en een nieuwe dimensie gegeven. De start van het bijzondere concept Hotel Vondel in Amsterdam, in 2003, smaakte al snel naar meer en leidde tot een hotelimperium waar hospitality en design subliem in bijzondere panden worden gecombineerd. De directe betrokkenheid van de gedreven ondernemer en zijn liefde voor kunst, creëert – in samenwerking met een sterk team – prachtige hotelconcepten waar de gast zich direct thuis voelt. Met een indrukwekkende staat van dienst, een spraakmakende aanwinst in 2014 (Hotel de Hallen, Amsterdam) en vele plannen voor de toekomst, is dit een ondernemer die groot denkt in concepten die verrassend intiem voelen. Helemaal verdiend, chapeau!

 

Glamourland Hospitality & Style Award

Foto: Tony Perez

 

BEST COCKTAILBAR 2014         
HUGO’S BAR & KITCHEN | AMSTERDAM

Cocktails zijn een belangrijk onderdeel van dit barrestaurant. Naast de bar, die het imago heeft van kwalitatief goede cocktailbar, vinden ook de cocktails bij het diner (foodpairing) gretig aftrek. De enthousiaste ondernemer traint het personeel tot ervaren bartenders die de cocktailkunst beheersen. De sfeer ademt cocktails en weet iedere gast te verleiden tot het bestellen van bijzondere drankjes. Wij houden ervan!

 

Glamourland Best Cocktailbar

Foto: Tony Perez

 

BEST HOTEL CONCEPT 2014     
KING KONG HOSTEL |ROTTERDAM

Dit winnende hotelconcept creëert bijna vanzelfsprekend een communitygevoel onder de gasten en in de omgeving. Het is een ontmoetingsplek waar gasten verrast worden door het complete en vernieuwende aanbod. De vrolijke en creatieve huisstijl draagt op alle vlakken bij aan de totaalbeleving. Dit hotel legt de standaard voor het nieuwe hostel in Nederland.

 

Glamourland Best Hotel Concept

Foto: Tony Perez

 

BEST HOTEL DESIGN 2014        
NHOW | ROTTERDAM

De overweldigende architectuur van De Rotterdam, bepaalt een essentieel onderdeel van het design van dit hotel en was doorslaggevend voor de toekenning van deze award. Het gebouw is leidend voor de totaalbeleving van het hotel, die zich hiermee op de designkaart van Nederland heeft gezet. Een speler van internationale allure met een ingetogen interieur.

 

Glamourland Best Hotel Design

Foto: Tony Perez

 

BEST RESTAURANT & BAR 2014         
DE PLANTAGE| AMSTERDAM

De winnaar in de categorie Best Restaurant & Bar blinkt uit in zijn smaakvolle, ingetogen ontwerp. Met respect voor het pand en de historie is een tijdloos interieur ontwikkeld met bijzondere eyecatchers en hoogkwalitatieve materialen. Deze zaak is een uitstekend voorbeeld van de nieuwe klassieker die gedurende elk moment van de dag een bijzondere beleving biedt.

 

Glamourland Best Restaurant & Bar

Foto: Tony Perez

 

BEST RESTYLING 2014
DE MOLEN VAN SLUIS| SLUIS

Met de restyling van dit bijzondere horecabedrijf is een nieuwe weg ingeslagen. Het bestaande horecaconcept is behouden, het interieur onderging echter een rigoureuze metamorfose. Hierdoor is de bestaande doelgroep aangenaam verrast én heeft het bedrijf een nieuwe doelgroep aangeboord. Hiermee onderstreept het zijn onderscheidende, stijlvolle karakter in de regio.

 

Glamourland Best Restyling

Foto: Tony Perez

 

DARE DEVIL 2014
CAFÉ DE CEUVEL| AMSTERDAM

Deze winnende dare devil vertegenwoordigt een levensvisie en voegt een nieuwe dimensie toe aan ondernemen in de horeca. Oprechte betrokkenheid bij de maatschappij vertaald in een totaalconcept waarin de horeca verbindt en een platform is voor de gebruikers. Innovatieve oplossingen gaan hand in hand met een pure aanpak, wars van enige opsmuk. Een compromisloze benadering voor de realisatie van een bewustere wereld.

 

Glamourland Dare Devil

Foto: Tony Perez

 

BEST RESTAURANT DESIGN 2014
DE KEIZER | EERSEL

Dit smaakvolle restaurant bevindt zich op een verrassende plek in Brabant. Het interieur is zeer onderscheidend ten opzichte van het bestaande horeca-aanbod in de nabije omgeving. Het restaurantdesign is een geslaagde vertaling van het totaalconcept waardoor verschillende doelgroepen worden aangesproken. Ook is het tot in de kleinste details doorgevoerd. Het ontwerp is integer, subliem in afwerking en spreekt de brede doelgroep aan zonder generiek te worden.

 

Glamourland Best Restaurant Design

Foto: Tony Perez

 

BEST HOSPITALITY CONCEPT 2014
VILLA PASTORIE | TILBURG

Het bevlogen enthousiasme en de aangeboren gastvrijheid van de ondernemers is voelbaar zodra er een voet over de drempel wordt gezet. Met een eigenwijze aanpak en een persoonlijke invulling wordt de gast verrast, en ontstaat een ontmoetingsplek waar verhalen worden gecreëerd die bijblijven. Een huiskamer met bijzondere ‘logeerkamers’. Villa Pastorie ademt hospitality en staat symbool voor een revival van ouderwetse warmte en gezelligheid.

 

Glamourland Best Hospitality Concept

Foto: Tony Perez

 

BEST COFFEE CONCEPT 2014
SCANDINAVIAN EMBASSY | AMSTERDAM

Het winnende koffieconcept is geen allemansvriend en ambieert ook niet dat te zijn. De bar heeft een overkoepelend thema dat is doorgevoerd in product, personeel, recepturen, ingrediënten en interieur. In deze zaak vinden gasten alle ingrediënten die ze kunnen verwachten van een ‘third wave’-koffiebar: slow coffee, verschillende koffiekeuzes van vooraanstaande branders en perfecte bereiding. Maar wat deze zaak een echte gamechanger maakt, zijn de aspecten die we in Europa nog niet veel zien. Hier wordt de fourth wave ingezet door het serveren van culinair hoogstaande gerechtjes, gebaseerd op het concept en afgestemd op de koffie.

 

Glamourland Best Coffee Concept

Foto: Tony Perez

 

BEST BARTENDER 2014                
CIRO ADRIANO DE GEORGIO | MERCATO CAMPARI AMSTERDAM

Ciro Adriano de Georgio wist in alle ronden van deze allround-bartendercompetitie als beste te presteren. Zijn kennis, snelheid en vloeiende alsook efficiënte werkwijze waren formidabel. Maar vooral zijn persoonlijkheid achter de bar, oprechte gastvrijheid en, als klap op de vuurpijl, originele biercocktail in fles, lieten de jury in verwondering achter. Zonder twijfel de terechte winnaar van de titel Best Bartender 2014.

 

Glamourland Best Bartender

Foto: Tony Perez

 

Ze mogen er zijn, die winnaars van de awards. Wij doen ze het voorlopig nog niet na, maar kunnen gelukkig wel volop genieten van hun meesterwerkjes! ;-)