Elite Model Look

Altijd al gedroomd van een carrière als model? Nu is je kans! De inschrijvingen voor de bekende Elite Model Look zijn weer geopend!

 

 

De Elite Model Look

Ieder jaar weer houdt Elite de welbekende Model Look. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld gaat Elite op zoek naar hét nieuwe gezicht.

 

Deze internationale wedstrijd biedt een unieke kans om ontdekt te worden door de grootste spelers in de mode industrie: agenten, ontwerpers, fotografen en stylisten die jou begeleiden in je carrière. Eerdere winnaressen hebben over de hele wereld op de catwalk gelopen, op de cover gestaan van de grootste modetijdschriften en schitterde in campagnes van vooraanstaande modehuizen. En dat alles binnen een paar maanden na hun Elite Model Look ervaring!
Op 26 augustus vindt de eerste castingdag plaats in winkelcentrum Hoofddorp Winkelstad. Daarna volgt op 2 september het winkelcentrum Citymall Almere.

 

Voor meer informatie en inschrijvingen, neem een kijkje op de website: http://www.elitemodellook.com/nl – Hier kan je ook ervaringen lezen van oudere deelnemers en foto’s van voorgaande jaren bekijken.

 

Glamourland is benieuwd wie het nieuwe Elite Model wordt!

 

Bron en afbeelding: elitemodellook.com

Reporter Ananda