Elie Saab Spring 2013 Couture

Een overvloed aan haute couture shows heeft het romantische Parijs weer in de spotlight gebracht bij de Paris Fashion Week! Fashion lovers kunnen volop genieten van de nieuwe Spring 2013 Couture collecties van menig hoogstaande labels. Be amazed want het zijn stuk voor stuk heerlijke creaties die het vrouwvolk doet watertanden. Ook wij van Glamourland waren natuurlijk weer aanwezig om op de hoogte te blijven van de laatste collecties!

 

1

Foto: style.com

Zo bracht de Libanese mode ontwerper Elie Saab een verrukkelijke collectie op de catwalk. Deze creatieveling staat bekend om zijn elegante werken met grote aandacht voor detail. Dit zagen we opnieuw terug in de Spring 2013 collectie. Tijdloze stoffen in combinatie met een grote kwaliteit kan niets anders dan goed werk leveren.

 

2

Foto: style.com

Het was een op en top glam en glitter gebeuren met een groot gamma aan jurken. Maxi, midi of mini; you name it, Mr. Saab’s got it! Zijn collectie kreeg het thema “Ode to Delicateness”, een titel dat visueel zichtbaar was voor de fashionista’s. Zijn gedetailleerd kralenwerk maakt zijn collecties bijzonder tegenover andere designers. Daar bovenop gebruikte hij stoffen als kant en tule waardoor de looks een ultieme vrouwelijkheid uitstraalden.

 

4

Foto: style.com

De show begon met witte tinten en ging over in tonen als crème, lila/blauw, poppy rood tot zelfs zwart. De hoofdtinten waren vooral pastelkleuren. Elie Saab opteert eerder voor solide kleuren in plaats van prints maar deze keer keerde hij het roer om en probeerde hij te werken met stoffen die een subtiele bloemenprint toonden. Het resultaat mag er zeker wezen!

 

5

Foto: style.com

Eindigen deed het modehuis met een silhouette voor alle brides to be. Als je net als wij van Glamourland van over-the-top houdt dan kan je alvast hieruit inspiratie halen. Er werd gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle kant en een stijl die ons terugbrengt in de Victoriaanse tijd met overdreven vormen, smalle taille en fabuleuze prints.

 

6

Foto: Onewed

Wat vinden jullie van deze collectie? Your style, or not that much?