Eiland te huur!

Voor echte Glamourlanders is het huren van een eiland tegenwoordig geen absurde droom meer. Vergeet die Robinson Crusoe scenario’s en maak kennis met pure luxe en glamour, enkel en alleen voor jou. Droom jij wel eens van parelwitte stranden? Waarom huur je dan niet gewoon je droom? Wij van Glamour(ei)land zien zo’n vakantie wel zitten hoor! Haal dus die exotische cocktails en je favoriet Hawaii shirt maar al boven.

 

Makelaars van privé-eilanden merken op dat het (ver)huren van een eiland een nieuwe trend aan het worden is en vooral de jongere generatie heeft hier wel oren naar. Uit statistieken blijkt dat er de voorbije 40 jaar meer dan 2400 eilanden zijn verkocht. Als je dit vergelijkt met het aantal huurovereenkomsten van de afgelopen 10 jaar, maar liefst 26 000 deals, dan begrijp je waarom deze business hot en happening is. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit concept goed in de smaak valt bij de rich en famous, zoals Richard Branson en David Copperfield.

 

Bedrijven zoals Vladi Private Island en Private Islands Online hebben deze cash cow bij de horens gevat en bieden beiden op dit moment ongeveer 200 eilanden te huur aan. Er zijn al eilanden in de Caraïben te huur voor 50 000 euro per week en het eiland Amalfi, vlak voor de kust van Italië, is te huur voor 130 000 euro per week. Wij van Glamourland pakken onze koffers en gaan lekker overwinteren op ons eigen Glamoureiland. Ciao!