Eerste hulp bij kerststress: Zij weten raad!

De Sint is nog maar nauwelijks ons land uit, maar in de meeste boutiques zijn ze alweer helemaal klaar voor de kerst. Niet alleen de winkelstraten zijn versierd met sfeerlichtjes, ook de schappen liggen al vol met allerlei kerstartikelen. De Hema wilde niet achterblijven en pakte gisteren flink uit met een kerstevent in het hoofdkantoor in Amsterdam. Miljuschka Witzenhausen was ingehuurd om de dag aan elkaar te praten en vertelde ons hoe om te gaan met de welbekende kerststress. Wat doe je aan met kerst? Wat voor eten moet er op tafel komen? Hoe moet deze tafel versierd worden? En wat voor cadeautjes ga je kopen?

 

24kitchen-kerst-glamourland

Foto: 24Kitchen

 

Heb je geen kerst-stylist ingehuurd en/of zijn de welbekende cateringbedrijven al volledig overboekt? Geen paniek! De Hema weet raad en heeft alles in huis om je te redden van een gedoemde kerst. Om ons te overtuigen verzorgde ze hiervoor diverse workshops en activiteiten en was heel kerstservice Nederland ingehuurd om ons te voorzien van allerlei kerstinspiratie. Van visagisten en nagelstilisten tot sommeliers en ach, ook een laser, om diverse cadeautjes te personaliseren middels lasergravures.

 

kerst-hema-glamourland

Foto’s: Redactie Glamourland

 

Bij de inpakworkshop werden onze inpakskills flink op de proef gesteld. Waarna we ons te goed konden doen aan het enorme buffet met hartige en zoete mondvermaakjes. Jawel, we kunnen niet anders dan toegeven: de Hema heeft ons overtuigd. Valt de nieuwe cabrio, het 24-karaats hondenhok of die behandeling bij de plastische chirurg net wat duurder uit dan gepland? Dan staat de Hema voor jou klaar.

 

glamourland-kerst

Foto’s: Tumblr