Eerste hulp bij feestdagen: de modetrends

De maand december loopt ten einde en het is alweer tijd voor the most glamorous parties of the year; Christmas & new year’s eve! Dit betekent gezelligheid, glitter & glamour, borrels, kaviaar, champagne en veel meer. Op deze feestdagen behoren natuurlijk items die niet kunnen ontbreken in onze garderobe. Wij van Glamourland hebben de musthave accessoires even voor je op een rijtje gezet.

 

Glittermuiltjes
In de maand december zijn heels nog belangrijker dan normaal! We zien deze maand geen glazen muiltjes, maar glitter muiltjes. Ga dus voor merken als Miu Miu met veel glitter en glamour.

 

Glamourland pumps
Foto: Christian Louboutin

 

Trendy bags
Deze winter mogen we de winter kleuren in de kast laten want: felle kleuren, pastels en prints mogen weer dit seizoen. Een musthave bag staat dus bij de dames op het verlanglijstje! “They all will be jealous.”

 

Glamourland Moschino tas
Foto: 1bp

 

Spiegel, spiegel aan de wand
Dit seizoen kan niks groot genoeg zijn! Alles dat glinstert mag sowieso. Ga voor diamanten, grote figuren en dierenkoppen.

 

Glamourland Graff diamanten
Foto: Graff

 

We all love fur
Yes fur is totally back! We zagen het al tijdens de shows van Prada. Het is warm, glamorous en zeer stijlvol. Met een juiste bontjas of cape is je outfit al bijna compleet.  Dierenleed is niet nodig, fake fur mag ook.

 

Glamourland fur
Foto: 3.bp

 

Statement necklace
Wat zouden we zonder een ketting moeten? Het zorgt net altijd voor de juiste finishing touch aan onze look. Ga dit seizoen bijvoorbeeld voor een lange parel ketting, want parels zijn helemaal terug (o.a. gezien bij Chanel).

 

Glamourland parels
Foto: Nice and Pretty

 

Eye-catch eyewear
Er was bijna geen enkele modeshow waar de designers hun modellen zonder brillen de runway lieten rocken. De zonnebrillen dit seizoen zijn de nieuwe musthaves! Ga voor gekke monturen, prints, kleur of gewoon donkere glazen. Ook al schijnt de zon niet, de zonnebril is de perfecte accessoire dat juist de feestlook  compleet maakt!

 

Wij zijn klaar voor de feestdagen en jij?  Remember: “always stay glamorous.”