Eerste editie LINDA.festival een groot succes

Samen met maar liefst 12.000 andere bezoekers waren wij van Glamourland dit weekend aanwezig bij de eerste editie van LINDA.festival.

 

Linda.festival Arie Boonsma Bobbie Eden

Foto: LINDA.magazine

 

Linda de Mol heeft inmiddels een waar imperium opgebouwd waarbij het merk LINDA het crossmediale platform ondersteunt. Daarbij komt sinds dit jaar misschien wel de meest gewaagde zet, namelijk de organisatie van een eigen festival.

 

Linda de Mol

Foto: LINDA.magazine

 

Het LINDA.festival is een waar speelparadijs voor vrouwen en dan vooral voor Linda minnende dames. Wij waren dan ook niet verbaasd dat het gros van de bezoekers ofwel op Linda leek, of zomaar haar beste vriendin zou kunnen zijn. En dat is precies de kracht achter de bedrijven van deze zakenvrouw. Linda weet wat vrouwen bezig houdt, getuige het uitgekiende programma en aanbod op het festival.

 

Van een cursus ‘aftrekken’ tot een metamorfose in de speciaal aangelegde ‘Beauty Wash’ straat, compleet met prikkendokters en visagisten.

 

Beauty Wash Linda

Foto: Redactie Glamourland

 

De strakke lijven bleven strak onder supervisie van Arie Boomsma en onnodige inhibities verdwenen bij de goddelijke gin-tonic bar. Eenmaal moed ingedronken kon men zich verlekkeren aan mannelijk schoon in de L’HOMO bar, waar wij tot ons groot genoegen de natte droom van alle vrouwen; Amsterdam’s beruchte en beminde DJ Sidney Still achter de draaitafels troffen.

 

Carolien en Marly Linda.festival

Op de foto met Carolien Spoor en Marly van der Velden voor de Linda.foundation – Foto: LINDA.magazine

 

Wie het breed liet hangen, bevond zich in het overdekte gedeelte van het festival alwaar men zich tegoed kon doen aan vintage Chanel, sieraden van Gassan Diamonds en voor wie toevallig zonder zat: zout uit Ibiza.

 

Linda.festival

Foto: LINDA.magazine

 

Vrouwen die thuis met een lompe boer te maken hadden, konden terecht voor een pick-me-up in een knusse tent met een lekkere vent, die als een fijngevoelige casanova op zijn typemachine complimenten op maat maakte.

 

Compliment van een leuke vent Linda

Foto: Redactie Glamourland

 

Werkelijk niets is aan het toeval overgelaten en dat is mede bepalend voor het succes van dit festival. Wij zijn dan ook niet verrast dat de organisatie reeds een tweede editie in 2017 heeft aangekondigd.

 

Linda.festival cursus

Foto: LINDA.magazine

 

Wij van Glamourland zijn er graag weer bij. Dan hopelijk wél op tijd voor de workshop aftrekken. Of bakken natuurlijk.