Eenmaal, andermaal: Beyoncés jasje!

Got me looking so crazy right now! Word jij ook altijd zo jaloers op de outfits van Beyoncé en ook helemaal gek dat je geen look-a-likes kan vinden? Alles staat haar voortreffelijk en ze draagt ook nog eens de mooiste designs. Maar nu zijn wij eindelijk aan de beurt: houd je vast & pak je kans, want de gouden smoking dat gedragen is door Beyoncé wordt vanavond (14 december) geveild!

 

Was jij net als Glamourland zo verliefd op de gouden smoking in haar clip Love On Top? Remember, dat heerlijk lied waarop je lekker mee kon schreeuwen en dansen in de woonkamer? De designer van het pak, Douglas Hannant, schenkt ‘m aan de veiling. De opbrengst zal volledig aan het goede doel geschonken worden: New Yorkers for Children.

 

Wat ook niet een geheel onbelangrijk weetje is, is dat Douglas de mouwen van het jasje er opnieuw op moest naaien. Queen B was zo enthousiast tijdens de opnamen, dat de mouwen eraf scheurden.

 

Dus is jouw outfit voor de feestdagen nog niet compleet en ben jij toevallig in New York? Ga vanavond dan naar de veiling Park Avenue Garage om het gouden pak binnen te slepen voor minimaal €573 (koopje toch…). Helaas kan er niet geboden worden via het internet. Dan maar last-minute Christmas shopping in New York?