Een vleugje glamour in Berlijn

Een reisje naar Berlijn gepland en behoefte aan een snufje glamour in de alternatieve stad? Verstopt in een zijstraat van de hoofdwinkelstraat kürfurstendamm vind je Paris Bar – dé bar waar ’s werelds bekendste celebrities en filmsterren graag een hapje en een drankje doen. Uiteraard prikt Glamourland een vorkje mee.

 

Paris Bar

 Fotos: Paris Bar

Het is niet opmerkelijk dat Madonna, Robert De Niro of David Bowie aanschuiven aan het tafeltje naast je in Paris Bar. Celebrities en filmsterren gaan er graag een hapje eten of een borreltje doen. De rode loper is dan ook altijd uitgerold en paparazzi ligt op de loer.

Paris Bar is stijlvol en knus met zijn okergele muren en zwart wit geblokte vloer. De butlers zijn très chic, het eten is er très bien en de wijnkaart is superieur. Ook de kunstcollectie is subliem met als uitblinker een schilderij van Daniel Richter die midden van het restaurant hangt.

 

Paris Bar

 Fotos: Paris Bar

Paris Bar is zeker een aanrader als je opzoek bent naar wat stijl en glamour in Berlijn. Glamourland heeft er in ieder geval genoten. Wel even reserveren van tevoren.

 

Paris Bar

 Fotos: Paris Bar

 

www.parisbar.net
Kantstraße 152, 10623 Berlin, Germany