Een stukje heerlijkheid aan de waterkant

Een gevoel van heerlijkheid en nog meer zaligheden kregen wij toen onze chauffeur ons liet uitstappen en we het reeds begonnen spektakel aanschouwden. En dit gevoel werd werkelijkheid…

 

Wat werden we toch weer fijn ontvangen door de organisatie van restaurant het Bosch die samen met Cointreau en vele andere sponsoren weer eens goed uitpakten met de ‘Sizzling Summer Party’. Het was niet al te zonnig maar dit mocht de pret niet drukken. Terwijl we door de bloemenpoort van de rich and famous binnentraden, werden we direct overgoten met glas champagne van onze vrinden van Piper Heidsieck.

 

 Glamourland

Foto: House of Rebels

 

Intussen konden onze ogen niet wegkijken van de exclusieve modellen van Porsche, de één nog mooier dan de andere. Het was ons ook al opgevallen dat op de parkeerplaats van het festijn ook wel wat leuke modelletjes te vinden waren, voor de bolideliefhebbers onder ons.

 

Glamourland   Glamourland

Foto’s: House of Rebels

 

We liepen verder en jawel hoor, we kwamen in een keurige menigte van ware levensgenieters. Amsterdam Oud Zuid en verre omstreken was niet thuis gebleven. De ambiance zat er al duidelijk goed in rondom het restaurant Het Bosch.

 

En ach kijk wie hebben we daar… Het is chef Julius Jaspers. Hij zorgde voor de fantastische mondvermaakjes en speelde op zijn Black Basterd BBQ. Het team van wijnprofessionals Bacchantes was ook aanwezig en laat dat nou eens een welgestelde combi zijn.

 

   Glamourland   Glamourland

Foto’s: House of Rebels en Redactie Glamourland

 

Aan de shopping queens hadden ze wel degelijk aandacht besteed. Zo kon je je laten kleden door veel bekende modehuizen en door niemand minder dan de boutique van Fred de la Bretoniere, die zelf ook aanwezig was en zo vriendelijk was om nog een foto van ons te maken.

Aan de ijdeltuiten was ook gedacht, zij konden zich laten zalven door Clarins en Sensai. De echte watergenieters  konden varen met de leuke bootjes van Isloep of Frauscher. De tweewielers van Beumer de Jong waren er ook, die deze keer de rollators niet hadden meegenomen.

 

   Glamourland

Foto: House of Rebels

 

Onze vrienden van Schaap en Citroen waren weer van de partij met de mooiste juwelen van het land. Er was dus meer dan genoeg afleiding en vele anderen gingen gewoontjes naar de champagneproeverij. Cocktails waren er in overvloed; Cointreau en Rémi Martin deelden samen een prachtige bar. Het team van Therry Mugler maakte ook cocktails op basis van zijn welbekende geurlijn, wat wij nog niet eerder gezien hadden van ze. Ja lieve kijkbuiskindertjes ook dit soort handelsondernemingen blijven vernieuwend en hip.

 

Glamourland   Glamourland

Foto’s : House of Rebels

 

Ook op gebied van de muzikale omlijsting was nagedacht. We konden gaan loungen en af en toe zorgde de DJ, die ze op een boot gedeponeerd hadden, dat onze voetjes van de vloer kwamen. En wanneer we iets verder paradeerden hoorden we de jazzklanken ons al tegemoet komen.

 

Onze conclusie: Bij het Bosch snappen ze hoe ze een feestje moeten geven. Chapeau!