Een sprookjesachtige Kerst bij Harrods

December is eindelijk van start gegaan. De laatste maand van 2012 betekent voor Glamourland een maand van feest, lekker eten, gezellig shoppen, charmante kerstmarktjes en natuurlijk (hoe kan het ook anders) glitter en glamour.

Hoewel Sinterklaas ons huisje nog moet bezoeken met pakjes en kruidnootjes, kijken we al reikhalzend uit naar die andere roodgekleedde man. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Santa Claus! De kerstsfeer heeft altijd wel iets magisch, op één of andere manier. En dit najaar speelt het Londens warenhuis Harrods hier gretig op in. Dit kerstseizoen trekt Harrods namelijk de kaart van het thema “Disney Princesses”.
De etalageramen van Harrods onthullen een magische collectie prinsessenjurken, ontworpen door toonaangevende ontwerpers zoals Versace en Roberto Cavalli. Elke ontwerper heeft zich laten inspireren door de sprookjesachtige verhalen van Disney’s mooisten: Ariël, Aurora (Doornroosje), Belle, Assepoester, Mulan, Jasmine, Pocahontas, Rapunzel, Tiana en het “meisje zo wit als sneeuw” Sneeuwwitje. Wij van Glamourland zijn alvast volledig in sprookjesland beland door deze Disneymeiden! Wie houdt er nu niet van deze legendarische Disneysprookjes?! Onze favorieten zijn alvast Doornroosje en Sneeuwwitje.

 

Foto: www.harrodsmagazine.com

 

 

Bovendien is er ook een Disney pop-up store, gelegen op de 4de verdieping, volledig gewijd aan de wondere wereld van Disney. Daarnaast krijgt Assepoester een bijzonder plekje, om de wereldwijde “Diamond Edition” lancering van dit tijdloze Disneymeesterwerk op Blu-ray te vieren.

Harrods geeft je deze Kerst dus de mogelijkheid om te schitteren als een eigentijdse Disneyprinses. Nu nog hopen dat Santa Claus ook een knappe Prince Charming brengt…