Een privévlucht in stijl: Emirates Executive

Naar je favoriete droombestemming reizen in je eigen privéjet, wie droomt er nu niet van? Wij van Glamourland hebben ons oog laten vallen op een nieuwe privéjetservice van de populaire luchtvaartmaatschappij Emirates, gevestigd in het luxueuze Dubai. Op elk moment van de dag kan je gebruik maken van hun service om in stijl in de wolken te vertoeven. Wie weet sla je er misschien nog wel een knappe piloot aan de haak! Wat eye candy in de buurt is nooit verkeerd en maakt het reizen zelfs nog aangenamer.

 

Glamourland

Foto: Emirates-executive.com

 

Deze exclusieve privéjetservice, Emirates Executive, kan tot 19 passagiers in alle luxe en glamour vervoeren. Waar je ook zin in hebt, geen enkele bestemming is er te veel aan. Deze exclusieve service werd gelanceerd om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar privéreizen, vooral uit het Midden-Oosten en Europa. Met Emirates Executive willen ze inspelen op deze nichemarkt door het aanbieden van hoge kwaliteit en service, zoals we dat van Emirates gewend zijn.

 

Glamourland

Foto: Emirates-executive.com

 

Deze vluchten maken gebruik van de Airbus 319, voorzien van alle luxe en comfort. Het vliegtuig bestaat bovendien uit 2 ruimtes. In het eerste gedeelte kan je lekker dineren en gezellig loungen in twee grote fauteuils. Nog wat werk onderweg? Geen probleem, want de lounge is ook voorzien van supersnel internet, videovergaderingen en een mobiele telefoonverbinding.

 

Glamourland

Foto: Emirates-executive.com

 
In het tweede gedeelte van het vliegtuig vind je 10 privésuites met relaxzetels en een 32 inch LCD scherm in elke kamer. Bovendien is het vliegtuig voorzien van zeer toegewijd en ervaren personeel, om je tijdens de vlucht op je wenken te bedienen.

 

Glamourland

Foto: Emirates-executive.com

 

Een andere troef van de privéjet is de ‘Shower Spa’, wat bestaat uit een zeer uitgebreid douchesysteem met vloerverwarming. Zo kun je volledig tot rust komen op weg naar je favoriete bestemming. Elke jet heeft ook catering ter beschikking en passagiers kunnen gebruik maken van een service op maat, zoals een premium chauffeursdienst en de mogelijkheid om het vliegtuig te boeken op korte termijn.

 
Emirates Executive is een exclusieve service die je gegarandeerd een ongeëvenaarde reiservaring biedt met state-of-the-art technologie en snufjes, in een strak en innovatief ontwerp. Wij van Glamourland gaan onze koffers pakken, want zo’n reisje laten we zeker niet aan onze neus voorbijgaan. Nu nog hopen op een knappe piloot en het plaatje is compleet!