Roberto Cavalli opent zijn restaurant op Ibiza

We weten niet hoe jullie de dag zijn begonnen, maar wij hebben de slingers alvast opgehangen. Er is namelijk groot nieuws op het gebied van ons favoriete eiland: Roberto Cavalli himself opent een eigen restaurant én lounge op Ibiza! Als dat niet als muziek in de oren klinkt, weten wij het ook niet meer. Mocht je de goede man niet kennen: Roberto is een Italiaanse modeontwerper die al jaren aan de top staat. Of je je koffers naar Ibiza nou al gepakt hebt of niet, dit fijne plekje wil je niet zo maar aan je voorbij laten gaan. Bedank ons later maar.

 

Dat Roberto dingen niet graag bescheiden aanpakt blijkt maar weer: Roberto Cavalli Ibiza is namelijk niet het eerste restaurant van de fameuze ontwerper. Hij opende eerder al fijne eetgelegenheden in Dubai, Beirut, Koeweit, Milaan en Saint Tropez. Nu is dus het immens populaire eiland Ibiza aan de beurt en wordt het eiland verrijkt met een super trendy restaurant en lounge club. Fijn, Roberto!

 

Ha, we horen jullie denken: máár wat is er dan te eten? Het antwoord is eigenlijk vrij simpel en niet geheel onlogisch: er zullen voornamelijk Italiaanse gerechten geserveerd worden. De gerechten worden gecombineerd met Toscaanse invloeden en fijne rode wijn, uit de wijngaarden van Roberto zelf. Niet om het een of ander, maar de ingrediënten voor een nieuw stukje hemel op aarde lijken behoorlijk in the pocket te zijn.

 

Nog wat praktische info voor in je koffer: dit verdomd mooie plekje is te vinden in het luxueuze Ibiza Marina. Van plan er een hapje te gaan eten? Na je diner hoef je heus niet weg: je kunt nog rustig nagenieten in de lounge-area of borrelen in de club. In de club is overigens zelfgemaakte wodka van de ontwerper verkrijgbaar. Jep, die Roberto is van alle markten thuis.

 

Hadden we het al over het interieur gehad? Die is namelijk, uh- behoorlijk exclusief. De gasten kunnen onder het genot van alle mondvermaakjes hun ogen uitkijken door de buitengewone aankleding van het restaurant. Het interieur is ingericht in de typische kenmerkende dierenprintjes van Roberto Cavalli en wordt opgefleurd door veel bloemen en planten. Daarnaast schitteren er vele items uit zijn eigen Home Collection.

 

Die Roberto heeft het gewoon weer geflikt: hij lijkt zijn passie voor schoonheid en sensualiteit gecombineerd te hebben in zijn restaurant en lounge. We bedoelen maar: hoe vaak kan je een héél lekker hapje eten in zo’n elegante omgeving? Kortom: we dragen niet meer alleen Roberto Cavalli, maar kunnen het voortaan ook beleven, ademen en proeven. We moeten dan ook toegeven – mode en eten gecombineerd, het kan zelden fout gaan. Komt dat zien!