Een Hermès T-shirt van maar liefst $91 500

Als geld voor jou geen probleem is heren, weten wij van Glamourland wel raad. De Hermès voorjaarscollectie heeft dit jaar wel een heel extravagant exemplaar in de aanbieding, namelijk een T-shirt (gemaakt uit het fijnste krokodillenleer) met een glamoureus prijskaartje van $91 500. Zou dit het duurste exemplaar ooit kunnen zijn? Niet helemaal, want er is stevige concurrentie van een met zwarte diamanten ingelegd exemplaar. Er bestaat zelfs eentje uit massief goud!

 

Als we hier dan ook nog eens een aardige duit belastingen bijtellen (wat al snel kan oplopen tot $8 000), komen we gevaarlijk dicht in de buurt van een totaalbedrag met 6 cijfers.

Glamourland

Foto: Hermès

Het T-shirt deed afgelopen najaar zijn intrede op de Hermèscatwalk, als onderdeel van de voorjaarscollectie voor heren. Hoewel het idee van leer in de warme (en plakkerige) zomermaanden enkele vraagtekens oproept, is dit stuk van zeer luchtige kwaliteit.

 

Weliswaar is ook dit Hermès kledingstuk een toonbeeld van elegantie, vakmanschap en duurzaamheid. Maar we kunnen ook niet negeren uit welk luxueus materiaal dit vervaardigd is, namelijk een prachtige krokodillensoort. Het is nog maar de vraag of Hermès hier mee weg zal komen.

 

Mocht je toch overtuigd zijn, kun je dit pareltje vinden in de Madison Avenue flagship store (New York).