Een Adidasbril op maat

Adidas komt dit seizoen met een nieuw brillengamma op de proppen, volledig customizable met ontelbare combinaties. It’s time to get combo-crazy! Wij van Glamourland hebben wel een aantal creatieve ideetjes voor een Glamourlandbril.

 

Glamourland

Foto: Adidas.com

 

Een strakke virtuele spiegel toont je creatief ontwerp, waarvan je het montuur en de lenzen eindeloos kan mixen en matchen naargelang je persoonlijke stijl. Dit in je favoriete kleuren en vormen. Er is ook een handige mobiele app beschikbaar, om je creativiteit op elk moment van de dag te botvieren.

Het idee kwam van de Adidas Originals designers die maar al te graag een brillenpaar op de markt wouden brengen dat volledig customizable is, wat nog steeds een booming business is. Elk paar wordt vervaardigd door de bekende brillenproducent Silhouette International in Oostenrijk, de garantie voor een eersteklasitem.

 

Glamourland

Foto: Adidas.com

 

Of je nu kiest voor retro of klassiek met een moderne fashiontwist, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Lenzen kan je bovendien polariseren, corrigeren of tinten. Laat je inspireren door de huidige fashiontrends of door een vleugje nostalgie en creëer een iconisch stuk dat volledig past in je stijl.

 

Hoe ga je aan de slag? Start je creatief brillenavontuur op adidas.com/eyewear. Nadat je one-of-a-kind ontwerp af is, krijg je een unieke ID waarmee je de bril kan bestellen bij je dichtstbijzijnde Adidas Customize Eyewear dealer. Natuurlijk kan je ook altijd online je bestelling plaatsen.

De prijzen variëren naargelang de stijl en het ontwerp, met een minimumprijs van ongeveer 100 euro. Wij van Glamourland kunnen niet wachten om aan de slag te gaan!