Edwin Oudshoorn neemt ons mee naar sprookjesland

Aankomende winter mogen alle zelfstandige en sophisticated vrouwen weer even prinses zijn. Edwin Oudshoorn heeft voor iedere vrouw een schitterende jurk, rok of top ontworpen waarmee zij niet zal misstaan in haar lievelingssprookje. Wij van Glamourland delen de sprookjescollectie nu al met jullie.

 

Of je nou gaat voor een strakke, enkellange glanzende jurk van satijn of juist wijde plissé rokken in de jaren ’50 new look stijl. Aankomende winter zul je er prachtig, elegant en als een prinsesje uitzien in iedere catwalklook van Edwin Oudshoorn.

Er zijn veel mooie, luxe stoffen en applicaties voor de collectie gebruikt zoals bijvoorbeeld glanzend oudroze satijn, bezaaid met honderden glanzende, gitzwarte steentjes. Ook mooi is de metallic paarse jurk van leer of de enkellange oudroze jurk van velours met schouders van fijn kant. De enorme rokken in new look stijl laten iedere vrouw spontaan een koets bestellen in plaats van een taxi.

Advies van Glamourland: haal die koffers maar alvast uit de kast want aankomende winter vertrek jij naar sprookjesland met een goedgevulde koffer vol Edwin Oudshoorn jurken en rokken in je hand.