‘Echte Meisjes’ make-up

‘Echte meisjes’ Britt Dekker en Adinda Jane Kennedy zullen tijdens de finale van de Make-up Awards op 23 september in de Utrechtse Jaarbeurs worden opgemaakt door 2 gerenommeerden visagisten. Dit heeft de organisatie van de 13e editie van dit evenement vrijdag bekend gemaakt.

De ‘Echte Meisjes’ make-up showcase is onderdeel van het programma van De Nederlandse Make-up Awards, waarbij er in 4 categorieën Awards worden uitgereikt.

 

’s Ochtends strijden de 10 beste eindexamenkandidaten van het branchediploma visagie om de Aanmoediging Award, met als thema ‘Bondgirl’. Aansluitend zal de wedstrijd om de Make-up Award plaatsvinden. Visagisten kregen de opdracht een catwalk make-up te creëren voor de wintercollectie 2012 van ontwerper Sepehr Maghsoudi, bekend van oa. Project Catwalk. Na een spannende nominatieronde, zijn er slechts 10 finalisten in de race die kans maken op de Awards. Het volledige programma van De Nederlandse Make-up Awards is te zien op www.makeupawards.nl.

 

Naast de Aanmoediging Award en de Make-up Award 2012 worden ook de Oeuvre Award en de publieksprijs uitgereikt.  De presentatie is in handen van Mirella van Markus, bekend van o.a. ‘Goedemorgen Nederland’.

Bron: perssupport.nl