Échte luxe! Zomer 2016 musthaves

We hebben reeds een voorproefje gehad van wat wel eens de allerheetste zomer zou kunnen worden. En om u er goed voorbereid doorheen te slepen, hierbij dé absolute top 5 musthaves deze zomer.

Volgt u ons maar!
Nr. 1
Coolest Cooler

Glamourland

 

Dit is niet zomaar een koelbox. Dit is een refresh en relax station.
De Coolest Cooler komt met de volgende indrukwekkende specs:
* Blender
* Bluetooth speaker met party pairing
* USB lader
* LED binnen verlichting
* Snijplank
* Geintegreerde borden en bestek
* Fles opener
* 20V oplaadbare batterij
* Verstopplek voor je waardevolle spullen

 

Nr. 2
Amazeballs

Amazeballs-Drink-Chiller

 

Niets is viezer dan waterige drankjes. Stop direct met het verpesten van je drankje en gebruik vanaf nu alleen nog maar Amazeballs. Deze roestvrij stalen ballen zien er niet alleen stoer en degelijk uit, ze zijn vooral praktisch. In tegenstelling tot andere koelproducten blijven ze enorm lang koud en veranderen ze niets aan de smaak van je drankje. Ad fundum!

 

Nr. 3
Luxury pool floaties

Glamourland

 

Opblaasbedjes kunnen gewoon niet meer. Anno 2016 vlij je je als een ware prinses op een zwaan, hang je nonchalant in een donut of probeer je zo min mogelijk op te vallen naast een gigantische pizzapunt.
Zo fout, dat het goed is.

 

Nr. 4
Perfect drink app-controled smart bartending

Glamourland

 

Deze briljante uitvinding maakt je de bartender die je altijd al hebt willen zijn. Met de app en de bijgeleverde smart scale, maak je in no time professionele cocktails en drankjes. Je plaatst een glas op de smartscale, zoekt een cocktail uit en Perfect drink laat je weten wat je moet schenken en wanneer je moet stoppen. Ook kun je eigen creaties toevoegen en opslaan. Beschikbaar voor Iphone én Android.

 

Nr. 5
Polaroid cube met WIFI

Glamourland

 

Groter is niet altijd beter. Dat bewijst deze kleine 35mm actie camera van Polaroid. De Polaroid Cube heeft een 124° groothoeklens om vanuit alle hoeken je actie vast te leggen. Uiteraard is deze camera water en stootbestendig en kun je haarscherp geluid opnemen. Kies voor het vastleggen van je HD-video’s simpelweg voor 1080p of 720p formaat. Je Polaroid Cube maakt uiteraard ook perfecte foto’s met een resolutie van 6 megapixels. Zowel je video’s en/of je foto’s kun je opslaan op een aparte Micro SD kaart. Even de kaart vergeten leeg te maken of terug in de Cube te stoppen? Geen probleem, want de Polaroid Cube heeft een intern geheugen van 2GB.
Kortom, de Cube heeft alles in huis om een onvergetelijke zomer vast te leggen. Mocht je zelf sommige stukken he-le-maal kwijt zijn.