Dries van Noten brengt ons in fashion heaven!

Paris Fashion Week is nu al even achter de rug maar wij van Glamourland vinden het niet erg om terug een kijkje te nemen. Where there is Fashion, there is Glamourland! Een opmerkelijke voorbijganger binnen de wereld van haute couture is zonder enige twijfel de Belgische ontwerper Dries van Noten.

 

Zijn collecties bevatten telkens tijdloze en klassevolle elementen waar elke vrouw van droomt. Welke fashionista wil er nu niet een (of meerdere?) creatie van dit Belgisch modetalent in haar kleerkast hebben hangen?! Deze creatieveling weet zich een weg te banen binnen de prestigieuze labels want oh ja it’s was checkmate for Dries van Noten!

 

Alle outfits waren visueel en fashion wise zeer aantrekkelijk door de rijke en opulente bloemenpatronen. Ook de nodige ruffles in verschillende stijlen en vormen waren vloeiend aanwezig. Glamour van de bovenste plank als je het ons vraagt!

 

Ruime jasjes, Jacquard-prints, broeken die een Eighties laagje hebben gekregen en last but not least een glamoureus gouden vest. We kunnen onze favoriete outfits blijven opnoemen, maar dan zouden we de hele show moeten beschrijven.

 

Ben je helemaal weg van deze stijl en dit label an sich? geen nood ladies, want het HQ bevindt zich net over de grens in hartje Antwerpen! Wist je dat er elke zes maanden ook stockverkopen zijn van eerdere collecties? Het is misschien dan wel een aiii caramba voor je portefeuille, but it’s totally worth it! Wij van Glamourland zijn alvast een fan!