Driemaal hoezee: IWC in de P.C.!

Zoals het klokje bij IWC tikt, tikt hij nergens: dat moge duidelijk zijn. Dit Zwitserse horlogehuis heeft een internationale reputatie waar men eerbiedig u tegen zegt. Hebben wij dus even geluk: vanaf nu zijn al deze parels gewóón te aanschouwen in onze eigen P.C.! Ja, je hoort het goed: IWC Schaffhausen heeft nu ook in onze hoofdstad een eigen Boutique. Het interieur ademt tradi­tie en vernieuwing en onderstreept bovendien de passie van het Zwitserse horlogehuis voor ambachtelijke precisietechniek. In de door ons zo geliefde winkelstraat is IWC het eerste Haute Horlogerie-merk met een eigen winkel, en wat voor één..

 

IWC Glamourland

Foto: IWC

 

“De Amsterdamse P.C. Hooftstraat is een logische locatie voor onze eerste IWC Boutique in Nederland. In deze chique winkelstraat is al een groot aantal toonaangevende luxemerken vertegenwoordigd. Bovendien trekken de nabijgelegen musea veel toeristen die ook graag in deze cultu­reel aantrekkelijke omgeving gaan winkelen. We zijn trots onze eerste IWC Boutique te kunnen openen in de prestigieuze P.C. Hooftstraat, wat perfect aansluit bij de sterke positie van IWC op de Nederlandse markt,” vertelt Robert Pennartz, Regional Director IWC Benelux & Scandinavia.

 

IWC is met een eigen team van interieurarchitecten verantwoordelijk voor het exclusieve ontwerp van de IWC Boutique. Het moderne interieur heeft een zeer aangename uitstraling, die technische hoogstandjes combineert met een warme en clubachtige sfeer. Voor de luxe in­richting werd donker hout gecombineerd met elementen van leer en chroom. En, luister goed: op de eerste verdieping bevindt zich een comfortabele VIP lounge met bibliotheek en open haard. VIP? Do we have to say more?

 

IWC Glamourland

Foto: IWC

 

In de IWC Boutique worden de klanten uitgenodigd om een reis te maken door de fascinerende werelden van de zes horlogefamilies van IWC. Een reis die wij van Glamourland maar al te graag maken. Elke collectie heeft zijn eigen verhaal en vormt een onderdeel van de lange geschiedenis van de Zwitserse manufactuur. Het absolute hoogtepunt voor IWC-horlogeliefhebbers is natuurlijk een selectie Boutique Exclusive Editions die al­leen in de IWC Boutiques verkocht zal worden en die voorheen niet verkrijgbaar was in Nederland. En ja, exclusieve werkjes, dat is natuurlijk iets waar ons hart ietwat sneller van gaat kloppen.

 

IWC Glamourland

Tijdens de opening kon er gezellig een drankje worden gedaan met Friend of the Brand Humberto Tan – Foto: IWC

 

Speciaal voor de opening lanceert IWC Schaffhausen de Portuguese Yacht Club Chronograph ‘Amsterdam 2014’ (Ref. IW390209) in een gelimiteerde oplage van slechts vijf exemplaren. Ondanks de ietwat sportieve uitstraling van dit uurwerk is het een parel uit de fijnste klasse: het horloge heeft een roodgouden kast van 45,4 mm, een zwart rubberen band en kenmerkt zich door de perfectie tot in het allerkleinste detail. De achterzijde is voorzien van de bekende drie witte andreaskruisen uit het stadswapen van Amsterdam. Dit unieke model is exclusief verkrijgbaar bij de IWC Boutique in Amsterdam. Wij voelen een run op dit limited juweeltje al aankomen, dus trek uw comfortabel (doch verantwoord) schoeisel vliegensvlug aan!