Doutzen & Dance4Life

Onze beeldschone Doutzen Kroes; oftewel mama van de 1-jarige Phyllon Gorré, echtgenote van internationale DJ Sunnery James, succesvolle topmodel en hard op weg een goede acteercarrière op te bouwen.  Deze mooie blondine is bijzonder fashionable, houdt van nieuwe challenges en lijkt niet te stoppen. Een ideaal voorbeeld voor iedere vrouw, she’s got it ALL.

Van redcarpet events tot de catwalk van de show van Versace, goede kans dat je Doutzen er weet te vinden. Ze staat dan ook niet voor niets samen met Gisele Bündchen in de top 5 van beste topmodellen op dit moment.

 

In 2011 kreeg Doutzen haar eerste filmrol in Nova Zembla. Blijkbaar had ze de smaak te pakken, want tot ze weer een prachtige rol aangeboden krijgt, blijft ze in ieder geval acteerlessen volgen. Ondertussen is ze nog te zien in het nieuwe reclamespotje van Dance4Life. Samen met jongeren strijdt onze Friese topmodel tegen hiv.

 

Dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. En dat is hard nodig! Wereldwijd leven ongeveer 5 miljoen jonge mensen met hiv. Elke dag komen daar nog 7.123 hiv-infecties bij, waarvan 3.000 bij jongeren. Tijd om in actie te komen dus! Dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Uit onderzoek van UNAIDS blijkt namelijk dat slechts 34 procent van alle jongeren de benodigde informatie over hiv en aids heeft.

 

Dance4Life probeert sinds 2004 samen met jongeren hiv en aids de wereld uit te helpen. Zij zorgt ervoor dat lokale non-profit organisaties de expertise en kennis van Dance4Life kunnen gaan gebruiken. Deze non-profit organisaties implementeren het concept rond hun bestaande programma’s, maar dankzij Dance4Life kunnen ze jongeren beter bereiken.