Dokter plaatst bevredigingsspeeltje voor €5000,-

De schaamte was er vroeger al. Zo een ‘discrete verpakking’ waarvan niemand zou moeten weten wat er in zit. De buurvrouw wist ook wel dat er een flinke lading sexboekjes door de brievenbus werd gefrommeld. Zou ze ook gedacht hebben dat je de hand aan jezelf sloeg?  ‘En ze lijken zo gelukkig samen..’

 

Glamourland play

Foto: The Next Room

 

Eerder is al bewezen dat ook dames niet vies zijn van het betere hand en span werk onder het genot van een goede natuurfilm. Kun jij er geen genoeg van krijgen en heb je een libido van de P.C. Hooft tot aan de Dam? Wij van Glamourland hebben de perfecte oplossing.

 

Nooit meer panisch op je werk zitten met het idee dat iemand je grote kloppende tarzan in het nachtkastje zal vinden! Duitse doktoren hebben een permanente vibo uitgevonden die als spiraaltje zo het kippenhok in wordt geschoven, en daar kan hij zo lang op stok als jij wilt!

 

De ‘Orgasmania’ is het nieuwste van het nieuwste in de sexindustrie en voel je 3 tot 4 dagen na inbreng helemaal niet meer zitten.. tot je hem aanzet uiteraard.

 

Glamourland batterij

Foto: Tumblr

 

Het spiraaltje is een trillend implantaat dat elke vrouw zou laten kronkelen van genot. Om het juiste plekje aan te tikken heeft het speeltje zogeheten ‘clitorale benen’ wat moet zorgen vor een stortvloed aan orgasmen. Het apparaat zal je op plekken voelen waarvan je niet eens wist dat je er met je vingers kon komen!

 

Uiteraard staat ook de sex-techniek niet stil. In het jaar 2015 kun je nog net geen e-mail sturen van tussen je benen. Wel heeft het kleine speeltje bluetooth, dit betekent dat jij bepaalt wanneer je wel een kietelbeurt kunt gebruiken. Natuurlijk komt het compleet met app voor op je smartphone zodat je waar dan ook ter wereld op ieder gewenst tijdstip van je stoel kunt glijden.

 

Wij van Glamourland horen het onze lezers denken. “Hoe zit het met de batterijen?” No worries!  Als je zin hebt is het hele spulletje altijd klaar voor gebruik. Geen gehannes met AAA-batterijtjes in de buurt van je poes. De Orgasmania laadt zichzelf namelijk op met de warmte van je lichaam!

 

Voor je alles kunt laten plaatsen, moet je ook even diep in de buidel tasten. De Ultramoderne vibrator de luxe moet namelijk ruim € 5000,- kosten.  Mocht je toe zijn aan nieuwe standjes en software tussen je benen, dan krijg je de komende jaren ook nog eens 50% korting op de software updates.