Docking love

Dat wij verzot zijn op leuke, gekke maar voornamelijk unieke dingen is natuurlijk al lang duidelijk. Zolang niemand anders het heeft willen wij het maar al te graag wel hebben..  well today is your lucky day! Wij hebben namelijk weer een leuk item gevonden waarmee je collectie kan worden uitgebreid ;-)

Een leven zonder Apple kunnen we ons simpelweg niet meer voorstellen. Iedereen heeft wel een gadget waar het bekende appeltje op staat afgebeeld. Door de jaren heen zijn er dan ook vele docking stations ontworpen voor onze Ipod, Iphone en Ipad. Zo kennen we onder andere de AeroPad Two, Beosound 8 en de Phonofonr 3. Deze docking stations zijn alles behalve standaard, ze kunnen beschouwd worden als een waar kunstobject dat uw interieur siert.

 

Foto: bornrich.com

 

Uiteraard loopt er altijd wel weer een designer rond die maar al te graag nog iets uniekers wilt ontwerpen dan de voorafgaande modellen. Wij stellen je graag voor aan fotograaf – en sinds kort dus ook desginer – Georg Dinkel. Georg Dinkel is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de ‘TonSchreine’ docking station voor Apple.

 

Foto: bornrich.com

 

Het docking station is vervaardigd uit klei en afgewerkt met een metallic lak, speciaal ontworpen voor je Ipad. Naast de fabulous looks is het docking station verreikt met een 2.1 sound system en zou het zelfs kunnen dienen als mantelklok. Dinkel heeft gelukkig ook een kleinere variant ontworpen, die gebruikt kan worden door de kleinere Apple gadgets zoals de Ipod Nano.

Kortom, weer voldoende moois om aan te schaffen!