Wannabe Kate

Als je een beroemde moeder hebt, dan is het wachten op het moment dat je in haar voetsporen wil treden! De 9-jarige Lila Grace Hack, de jongste dochter van Kate Moss, wil dan ook heel graag model worden! Lila kwam voor het eerst in aanraking met modellenwerk toen ze mocht poseren voor de Amerikaanse Vogue (je moet toch ergens beginnen…),  tijdens het huwelijk van haar moeder en Jamie Hince. Dat er voor de jonge blondine een succesvolle toekomst in het verschiet ligt is zeer waarschijnlijk. Het jonge meisje heeft nogal wat genen van haar beroemde moeder geërfd.

 

Lila is de jonge telg – uit Kate Moss’ eerdere relatie met Jefferson Hack. Samen met vriendinnetje Iris Law (dé dochter van Jude Law en Sadie Frost) speelt Lila graag model. Als ze elkaar zien houden de ‘peetzusjes’ fotoshoots en oefenen ze hun modelskills. Lila zegt dit leuk te vinden, omdat het alles waar zij van houdt in één is. ‘Het is creatief, het laat je nadenken en het is mode’ zo vertelde zij eerder. Lila heeft dus de kriebels te pakken!
Lila zou wel eens concurrentie kunnen krijgen. Ook haar 14-jarige zusje, Lottie Moss, heeft modellenpotentie. Zij werd op Kates bruiloft ontdekt door het modellenbureau Storm Models. Dit is het zelfde modellenbureau die Kate op 14 jarige leeftijd ontdekte.

 

Wij zijn benieuwd wanneer de jonge dames hun eerste échte modellenklus scoren. Laten we maar hopen dat Lila niet dezelfde party genen geërfd heeft van moeder Kate.Want diens verleden is niet zo rooskleurig. ;-)

Reporter: Linda Vissenberg

Twitter: @linlicious