DJ Tiesto voor GUESS

Breaking news: De meest onverwachte celebrity samenwerking sinds een lange tijd. Misschien daardoor ook wel de leukste, want niemand minder dan DJ Tiesto is gevraagd om het nieuwe gezicht te worden voor het wereldbekende kleding bedrijf GUESS. Tiesto zal verschijnen in de campagnefoto’s, zal een “capsule collectie” ontwerpen en hij zal het merk over de hele wereld promoten en dragen tijdens zijn eigen optredens.

In Augustus zal Tiesto zijn eerste horloge voor Guess op de markt brengen en vervolgens een 22-delige heren en dames kleding collectie in oktober. In de collectie vind je onder meer een zwarte skinny jeans met ritsdetails, leren jasjes en t-shirts met grafische opdrukken van licht-shows en video-projecties die tijdens zijn optredens gebruikt worden.

Slimme zet van Paul Marciano, CEO en Creatief Directeur van Guess, die op het juiste moment aanvoelt om de dancescene met mode te laten samengaan. Om dan ook meteen gebruik te maken van werelds beste DJ uit ons eigen land is natuurlijk helemaal te gek. Tiesto heeft al een eigen kleding lijn genaamd: Club Life. Uiteraard kan dit label ook mooi meeliften door de samenwerking met Guess. Het is nog even wachten tot we dit daadwerkelijk kunnen dragen maar IT’S GONNA BE HOT THIS FALL !!!4

 

(foto: GUESS)

Reporter: Nadine

Twitter: @WEARTODARE