Ditch the diet, go shapewear!

Met de komende feestdagen op de planningkomen de LBD en de sjieke pakken weer in het vooruitzicht voor ons Glamourlanders. Maar hoe zorg je er nou voor dat je er in je party-outfit net iets strakker uitziet? Nee, je hoeft niet snel naar de sportschool te rennen of je de komende dagen uit te hongeren. Corrigerend ondergoed is de oplossing!

 

Foto: controlfashion.nl

Foto: controlfashion.nl

 

Celebrities zweren er al jaren bij. Zo bekende Katy Perry, tijdens een interview met het Amerikaanse tijdschrift US Weekly, dat ze shapewear draagt: “Ik zou graag willen zeggen dat ik elke dag dertig minuten train terwijl ik CNN kijk, maar dat zou gelogen zijn. Ik draag bijna altijd corrigerend ondergoed.”

 

Toch blijft het een taboe. Want wat nou als je aan het einde van de avond met iemand in bed beland en je onderbroek ‘modelletje grandma’ tevoorschijn komt? Hier hoef je tegenwoordig niet meer bang voor te zijn! Veel shapewear ziet er nu zo mooi en sexy uit dat je er niet van zou verwachten dat het je ook nog eens corrigeert.

 

Glamourland

Foto: Lingerietalk.com

 

Voor de mannen onder ons komt er ook steeds meer corrigerend ondergoed op de markt. Dit zou namelijk niet alleen voor een slanker uiterlijk en strakkere look zorgen, maar ook: je houding verbeteren, spier- en rugpijn verlichten en ervoor zorgen dat je langer probleemloos kunt staan (wat weer mooi meegenomen is tijdens het kerstgala bijvoorbeeld ;-)

 

 Foto: shapewear.nl

Foto: shapewear.nl

 

Wordt shapewear jouw nieuwe geheime wapen?