Dit zijn ze! De parfums van zomer 2016

Bereid je voor op de zomer, want die komt er eindelijk aan! Verlang je om er even tussen uit te trekken of je zomerkleren uit de kast te halen? Droom je van zonovergoten stranden met cocktails en andere lekkere hapjes? Dan hoort daar een gepast geurtje bij. Glamourland zet voor jou de beste nieuwe parfums op een rijtje en wenst je de beste geur toe.

 

1. Estée Lauder – Bronze Goddess

Wil je er als een godin bijlopen en iedereen laten weten dat jouw parfum het strandleven oproept? Dan doen de aroma’s van dit parfum je dromen van zonnebaden met de beste zonnecrème. Kon men de zon in een flesje vatten, dan kwam dit parfum wel heel dichtbij!

 

Estee-Lauder-Bronze-Goddess

Foto:Tumblr

 

2. Michael Kors – Sexy Sunset

Dit nieuwe geurtje doet je dromen van zwoele zomerse nachten en geven je een sexy uitstraling. Een prima geurtje om iedereen mee in te pakken!
of Michael Kors – Coral: Deze geur doet dromen van de koraalriffen in de oceanen. Ideaal voor wie van de zee en het zeeleven houdt!

 

MK_Sexy-Sunset

Foto: Michael Kors

 

3. Hermès – Un Jardin en Méditerranée

De naam spreekt voor zich: een tuin in het zuiden van Frankrijk ruikt identiek en even heerlijk. Geniet van de lichte en fleurige bloemen die in dit flesje verwerkt zitten!

 

Un Jardin Un Mediterranee Hermes

Foto: Hermès

 

4. Dolce en Gabbana – Light Blue

Deze klassieker is niet nieuw, maar blijft aanspreken. Voor wie zweert bij een klassieker die altijd raak is. Met de gepaste ingrediënten voor de ideale vakantie!

 

Light Blue

Foto: Dolce & Gabbana

 

5. Bulgari – Omnia Paraiba

Dit geurtje is nieuw en zeker de moeite waard om te proberen. Een juweeltje onder de parfums dat anders ruikt dan de zwoele zomerse geuren, maar wel past bij de zomer.

 

Bvlgari-Paraiba

Foto: BVLGARI

 

Voor wie nog steeds niet genoeg krijgt van parfums, raden wij van Glamourland de klassieker ‘Het Parfum’ van Patrick Süskind aan. Hij maakt in zijn boek van het zoeken naar de perfecte geur een heuse thriller. Süskinds boodschap: Wie wil niet een moord begaan voor de perfecte geur? Glamourland gaat zo ver niet, maar raad je wel aan een heerlijk geurtje te kiezen bij je outfit. Je zal er zeker van genieten. Laat het spel van de verleiding beginnen!