Diana Vreeland’s Garderobe in de Sale

Vintage kleding is helemaal hot, maar wij van Glamourland worden hier niet zomaar warm van. Alleen nu zijn er toch wel ècht een paar prachtige klassiekertjes te verkrijgen. Diana Vreeland haar beroemde garderobe zal dinsdag 25 juni geveild worden onder de leiding van Kerry Taylors Auctions.  Een goede vriend van de befaamde Amerikaanse Vogue editor heeft de collectie geërfd en nu cadeau gedaan. Wij van Glamourland lichten voor jullie alvast een tipje van de sluier.

 

Mevrouw Vreeland stond bekend om haar onfeilbare smaak in kleding. Haar tijdloze karakteristieke stijl en haar liefde voor kwaliteit en luxe zijn terug te vinden in haar klassieke garderobe, wat de veiling zeer verleidelijk maakt om bij te wonen.

 

Hoogtepunten waaronder een marine wollen jas van Yves Saint Laurent, met nog steeds haar scharlaken Legion d’Hounneur Award lnt erop vast gespeld. Ook haar zetel waar zij als adviseur voor Mets Museum in heeft gezeten en de ivoren art-deco sigaretten houder die onsterfelijk is gemaakt in een portret door Cecile Beaton, zullen geveild worden.

 

Op 25 juni kan je via het internet en telefoon gewoon meebieden op haar garderobe. Een aanrader voor fans van èchte klassiekers!