Diamond Chakra massage

In de wereld van de rich en famous kennen luxe en beauty geen prijs. Wij van Glamourland hebben voor jullie eens een kijkje genomen in dit mondaine wereldje en wat er zoal de laatste nieuwtjes zijn. Tophotels van wereldklasse weten als geen ander hoe ze hun gasten moeten behandelen als echte royals. Het zijn deze oorden van luxe die door hun kennis en expertise erin zijn geslaagd om de kunst van schoonheidsbehandelingen naar een totaal nieuw niveau te brengen. Het zal je dus niet verbazen dat de rich en famous vaak een uitje doen naar een luxehotel wanneer ze zin hebben om eens lekker te relaxen en te genieten.

 

Glamourland

Foto: Instablogsimages.com

 
Iedereen weet dat massages zo veel verder gaan dan alleen maar het ontspannen van je lichaam. Studies hebben aangetoond dat massages tal van heilzame effecten met zich kunnen meebrengen, zoals het verminderen van je bloeddruk of het bestrijden van depressies. Er zijn verschillende luxueuze kuuroorden die, naast de klassieke massages, ook extravagante behandelingen aanbieden zoals een kaviaarmasker en juwelenbehandelingen.

 

Glamourland

Foto: Instablogsimages.com

 
Toch is er één behandeling dat echt wel de kroon spant op het gebied van crazy vernieuwing: de “Diamond Chakra” massage van Spa Martier in New York. Hollywoodactrice Mila Kunis is een grote fan van deze behandeling en geniet al jaren van diamanten en robijnen peelings.

 

Glamourland

Foto: Instablogsimages.com

 
De “Diamond Chakra” massage werkt op een speciale manier. Het begint met een kalmerende anti-aging Shiastu-massage, waarbij dure diamanten ter waarde van maar liefst $ 1 000 worden geplaatst op de zeven chakrapunten van het lichaam. Dit helpt om de giftige stoffen uit je lichaam te trekken en bevordert je positieve energie en mentale rust. Als je echt wil schitteren als een diamant, kun je ook kiezen voor een facial van gemalen diamanten. Deze luxueuze behandeling werd ten slotte bedacht door de bekende schoonheidsspecialist Scott Vincent Borba.

 

Wij van Glamourland bevestigen het bij deze nog maar eens: diamonds are a girl’s best friend!