Deze achternaam draagt jouw prins

De bankrekeningen van celebs als Beyoncé en Brad Pitt tellen behoorlijk wat miljoenen. Dat weten wij van Glamourland als geen ander. Maar die twee wereldsterren hebben er dan ook hard voor gewerkt. Anderen daarentegen hebben zoveel geluk dat ze minder  hard hoeven te zwoegen voor de miljoenen. Het enige wat ze daarvoor doen, is geboren worden in een rijke familie. Met één van deze vijf achternamen ben je alvast verzekerd van een mooie toekomst!

 

Astor familie

Astor Avenue, Astor Place, The Waldorf-Astoria… De Astor familie is nog steeds overduidelijk aanwezig in the Big Apple van New York. De familie wordt beschouwd als de oprichter van de aristocratie in Amerika. Een kleine indicatie: John Jacob Astor IV was de rijkste man aan boord van de Titanic.

 

Du Pont familie

De juiste spelling van hun achternaam zorgt voor enige onduidelijkheid, maar er bestaat geen twijfel dat de Du Pont familie beschikt over een overweldigend vermogen. Hoe ze dat voor elkaar kregen? Door de verkoop van buskruit tijdens de verschrikkelijke oorlogstijden. Ook anno 2014 is de invloed van de familie nog heel duidelijk zichtbaar in de samenleving. Maar liefst tien procent van de inwoners van Delaware werkt voor de bedrijven die eigendom zijn van deze familie.

 

Rockefeller familie

De machtigste familie aller tijden in de geschiedenis van Amerika? Dat is volgens velen de Rockefeller familie. Door de activiteiten in de olie-industrie en de aandelen bij de Chase Manhatten Bank zag deze familie haar vermogen stijgen en nog eens stijgen. Degenen die al eens een retourtje New York hebben geboekt, hebben vast en zeker het Rockefeller Center bezocht. Op de top van dit gebouw heb je namelijk een waanzinnig uitzicht over NY City. Met dank aan de Rockefellers dus, die inmiddels hun stempel op de stad hebben gedrukt.

 

Rothschild familie

Deze bankiersfamilie bezat tijdens de negentiende eeuw het grootste fortuin ter wereld. Helaas voor hen is dat fortuin met de jaren wat geslonken. Desalniettemin mogen ze heus niet klagen. Nog steeds is deze familie heel actief.  De financiële wereld, de wijnindustrie, de wetenschapssector en de wereld van de architectuur, niets is hen te gek.

 

Vanderbilt familie

Wij van Glamourland kunnen er alleen maar van dromen, maar voor de Vanderbilt familie was het in de twintigste eeuw toch echt werkelijkheid: tien villa’s op Fifth Avenue in New York. De huidige generatie moet het tegenwoordig met iets minder doen. De inkomsten verminderden en het vermogen werd weggeschonken of verdeeld onder de vele nakomelingen. En toch hoort de familie wel in dit rijtje thuis.

 

Wij van Glamourland hopen stiekem dat onze prince charming één van deze namen draagt. En na een knots van een verlovingsring en een fantastische trouwerij, dragen wij deze naam natuurlijk met net zo veel trots!