Denim gilets are back in town!

Kennen jullie de denim gilet trend uit de jaren ’90?! Iets wat we tot een paar jaar geleden not done vonden, heeft volledig zijn comeback gemaakt. Door de gilets te pimpen met allerlei materialen en patronen die nu helemaal in zijn, worden ze stilaan een must-have in onze kleerkast. Aan alle fashionista’s out there: maak nog meer plaats in je kleerkast, want we hebben er een trend bij! Natuurlijk zijn wij van Glamourland er als de kippen bij om jullie up-to-date te houden.

 

Ook dit kledingstuk kan je op allerlei manieren combineren en dragen, dus we beperken ons niet tot de old skool nineties trend. integendeel, we go broad with this pretty thing!

 

Meestal wordt de denim gilet gezien als iets dat je boven een top, hemd of t-shirt draagt. Toch zeggen wij: niets eronder en alle knoopjes toe! Helemaal niet innoverend en toch heel trendy. Dit kan je bovendien gerust combineren met een paar cropped trousers en loafers. Om deze look clean te houden, kan je een leuke zonnebril of haaraccessoire toevoegen om het toch enigszins op te smukken.

 

Glamourland

Foto: Tumblr.com

 

Maar ook voor de roklovers hebben we een inspiratie-outfit klaarliggen. Een midi-skirt met high heels en heel wat arm candy, dat ervoor zorgt dat je elegantie uitstraalt in no time! Ja hoor, zelfs een denim gilet kan iets fancy doen lijken. Je kan zelfs eentje kiezen die korter uitvalt, zodat je een klein beetje buik te zien krijgt. sexiness ten top! Omdat we het dan ook hebben over de echte girly girls, zijn gepaste gekleurde lippen en gelakte nagels een must als de kers op de taart.

 

Glamourland

Foto: Tumblr.com

 

Is it a yay or a nay?! Laat ons gerust weten hoe jij dit accessoire zou combineren!