Debuut: Kim Feenstra van de andere kant!

Ze was al finaliste in RTL’s Het Perfecte Plaatje, maar in de Lente-editie van WENDY breekt Kim Feenstra volledig door als fotograaf van een glossy magazine. De sexy en spannende manier waarop zij topacteurs als Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf, Benja Bruijning en Birgit Schuurman voor de camera verleidt, is van internationale klasse. Kim: ‘Fotografie geeft me iets heel moois; ik ontdek mijn passie, iets waar ik trots op kan zijn. Door het fotograferen leer ik zo veel over mezelf.’

 

Wendy Kim Feenstra Glamourland (3)

Foto: Martin van Os

 

Het resultaat van de shoots was zo rijk en verbluffend dat de redactie van WENDY besloot er maar liefst 26 pagina’s voor uit te trekken en daarmee het blad extra dik te maken. Over de oerkracht waarmee ze werkt: ‘Als al die drama’s in mijn leven er niet waren geweest, had ik nooit zo’n drive gehad.’ WENDY besloot onmiddellijk Kim Feenstra vast aan zich te binden.

 

Wendy Kim Feenstra Glamourland (4)

Kimberley Klaver, Wendy van Dijk en Kim Feenstra – Foto: Martin van Os

 

In het nieuwe magazine van WENDY – Een zoektocht naar geluk – ontketenen Wendy van Dijk en haar team een unieke actie door meer dan 200 prijzen en ervaringen weg te geven. Onder het motto ‘niet alleen praten en schrijven over geven en ontvangen, maar ook daadwerkelijk dóen’ geeft Wendy niet alleen zichzelf en haar man Erland weg, maar ook columnisten Susan Smit, Goedele Liekens en musicalster Vajen van den Bosch en veel meer onvergetelijke ervaringen en cadeaus. De grote trekkers van het nieuwe nummer van WENDY zijn verder een zeer openhartig interview met Beau van Erven Dorens (die nieuws heeft!) en het sensationele debuut van model Kim Feenstra als fotograaf. En ook heeft Wendy zelf een bijzondere ontmoeting met Koningin Máxima.

 

Wendy Kim Feenstra Glamourland (2)

 

De leukste quotes uit WENDY #13
Ze dachten allemaal dat ik gek was. Wat ik heb gedaan, is echt niet veilig.’ (Beau van Erven Dorens)

Even lucht, even wat ruimte. Dat was de tip van Máxima.’ (Wendy van Dijk)

Als tiener dacht ik wel dat ik gay was, dat leek me ook best leuk’ (Giel Beelen)

Als ik lesbisch was, zou ik proberen Anouk te versieren’ (Halina Reijn)

Sammie vindt dat Katja en Thijs veel beter kunnen koken’ (topkok Freek van Noortwijk, de vriend van Katja Schuurman)

 

Wendy Kim Feenstra Glamourland (5)

 

In het begin van onze relatie kon Sophie zeggen: ik vond het super gister, maar vandaag weet ik het even niet. Baf.’ (Waldemar Torenstra)

Aan Bikram Yoga ben ik wel een beetje verslaafd; ik doe dat het liefst vijf keer per week’ (Angela Schijf)

Nog tien jaar knallen, dan is het klaar.’ (Beau van Erven Dorens)

Ik wil reizen en fotograferen en later een groot huis met honden, kippen en heel veel kindjes en als ik kindjes krijg ga ik ook een biografie schrijven’ (Kim Feenstra).

 

In de nieuwste WENDY kun je alle foto’s gemaakt door Kim Feenstra bewonderen. Wij vinden het plaatjes!

 

Foto uitgelicht: Kim Feenstra voor Hunkemöller