De vijf duurste manicures ter wereld

De feestdagen staan voor de deur en dan mag het natuurlijk allemaal wat meer zijn. Wat dacht je van een sprankelende manicure om je partyoutfit compleet te maken? Wij van Glamourland vonden vijf exclusieve lakjes die je alvast in de feeststemming brengen. Deze fantastische varianten laten je nagels schitteren als nooit tevoren. En het prijskaartje… daar kijken wij natuurlijk niet naar.

 

1. Black Diamond – Azature

5 duurste manicures ter wereld

Foto: Tumblr

 

Een duidelijk gevalletje van het kost wat maar dan heb je ook wat. Dus wat heb je hier voor 250.000 dollar, wat omgerekend 183.500 euro is? Hier krijg je 267 karaat zwarte diamantjes voor in de plaats. De juwelen couturier Azature wil hiermee dan ook je nagels in de verf zetten als één van zijn vele mooie creaties. Werken de aandelen even niet mee? Dan kan je natuurlijk ook voor de goedkopere versie van $25 kiezen.

 

2. Gold Rush Couture – Models Own

5 duurste manicures ter wereld

Foto: Tumblr

 

Models Own laat je nagels schitteren zoals diamanten gepresenteerd op een bedje van goud. Daar moet je wel een som van 130.000 dollar (ongeveer 95.500 euro) voor neertellen. Toch is het niet alleen de nagellak die telt, want het flesje is net zo goed een streling voor het oog. De gouden dop is handgemaakt en bezet met maar liefst 1.118 diamantjes. Heel wat celebrities zijn fan!

 

3. I Do – Ellie Cosmetics

5 duurste manicures ter wereld

Foto: Tumblr

 

Voor deze nagellak van Ellie Cosmetics betaal je slechts 55.000 dollar (ongeveer 40.400 euro). Wat er speciaal aan is? De lak is gemaakt van platinum poeder. De eerste exemplaren werden verkocht in platinum flesjes, maar tegenwoordig kan je deze I Do nagellak ook aanschaffen voor 250 dollar. Voor de beginnende diva’s onder ons.

 

4. Iced Manicure – Cherish Angula

5 duurste manicures ter wereld

Foto: Tumblr

 

Diamonds zijn nog steeds ‘a girl’s best friend’ en dat is ook wat Cherish Angula dacht. Deze dame creëerde de French manicure met diamanten tips. Voor 51.000 dollar (ongeveer 37.500 euro) schitteren er niet alleen 10-karaats diamantjes op je nagels, maar worden ze er ook weer netjes afgehaald wanneer jij dat wilt.

 

5. An Evening To Remember – Red Carpet Manicure

5 duurste manicures ter wereld
Foto: Tumblr

 

Of wat dacht je van deze gelnagellak met holografische glitters? Voor deze manicure tel slechts zo’n 1.000 dollar neer en treed je in de voetsporen van Christina Aguilera, Rihanna, Pink en Katy Perry.

 

Wij van Glamourland vinden deze lakjes onbetwist schitterend!