De top drie duurste skincare

De herfst staat weer voor de deur en hoe behouden we onze mooie egale stralende huid. Zoals bij een ieder bekend begint een mooie huid met een goede huidverzorging. De celebs zien er in elk jaargetijden stralend uit alsof er een zonnetje aan de binnenkant straalt en hun gezicht al het aanwezige licht naar zich toe trekt. Natuurlijk hebben zij de middelen om naar de beste huidklinieken te gaan en kunnen ze zich de duurste skincare veroorloven voordat ze een voet op de rode loper zetten.

We hebben de top drie van duurste crèmes ter wereld voor je op een rijtje gezet. Naast de zijdezachte structuur en de potjes die ware kunstwerkjes zijn, koop je een stukje glitter en glamour. De dure producten bevatten vaak exotische en exclusieve ingrediënten: goud, kaviaar, kleisoorten en levende zeewier. In Amerika gaan deze “Hollywoodcrèmes” als warme broodjes over de toonbank, maar in Nederland moeten we er nog even aan wennen.

 

La prairie Cellular Cream Platinum Rare

De allerduurste crème ter wereld is de La prairie Cellular Cream Platinum Rare. Het potje wat met de handgemaakt wordt en op zichzelf staand een waar juweeltje is, is met de slogan ‘Pure, Rare, Eternal’ letterlijk de crème de la crème. Aan de La prairie Cellular Cream Platinum Rare is pure platina toegevoegd om de huid te hydrateren en te balanceren.

Foto: Laprairie.com

 

Crème De La Mer

Dé gezichtscrème van de rijke mensen, één van de duurste producten die er is op het gebied van huidverzorging. Crème De La Mer is echt een cult product. Het product belooft de huid in een korte tijd zachter, levendiger en stralender te maken.  Het potje kost zo’n 220 dollar en bevat een mixje genaamd ‘Miracle Broth’ die onder andere bestaan uit zeewier, calcium, magnesium, potassium, ijzer, lecithine, vitamine C, E en B12, citrusolie, eucalyptus, tarwekiemen, alfalfa en zonnenbloem. De ingrediënten van de Miracle Broth ondergaan een 4 maanden durend gistingsproces voordat ze gebruikt worden in de crème.

De creme is ontwikkeld door een ruimte fysicus die zijn eigen brandwonden moest behandelen. Vanwege het tijdrovende productieproces wordt mede de hoge prijs bepaald.

 

Foto: cremedelamer.com

 

De Kanebo Sensai Premier The cream

Last but not least de Kanebo Sensai Premier The cream bevat luxe ingrediënten die de energie en het metabolisme van de huid verbeteren. Een potje kost 650 dollar voor 40 ml. In de crème worden ingrediënten als moon peach extract een Japanse plant en onder meer Koishimaru zijde extract toegevoegd.

 

 

Foto: tumblr

 

Vertel, welk smeerseltje verwacht u dit jaar onder de kerstboom?