De Rolls-Royce Wraith

Het luxemerk Rolls-Royce is al jaren het symbool van klasse, prestige en status. De onthulling van hun nieuwste model, de Wraith, is hierop geen uitzondering. Wij van Glamourland kunnen enkel met grote ogen toekijken als deze stalen schim tevoorschijn komt, de meest gestroomlijnde Rolls-Royce ooit. Het strakke design van de Wraith staat symbool voor ongeëvenaard en glamoureus rijcomfort, vanaf de koplampen tot aan de uitlaat.

 

Glamourland

Foto: Rolls-roycemotorcars.com

 

Deze schim op de weg kan volgens Rolls-Royce van 0 naar 100 km/u in slechts 4,4 seconden en haalt een automatische topsnelheid van 250 km/u. De Wraith heeft plaats voor 4 inzittenden en is uitgedost in de traditionele finesse zoals we die zijn gewend van Rolls-Royce, zoals een kwalitatieve houtafwerking en miniatuur LED’s die het plafond omtoveren tot een ware sterrenhemel. Ideaal om op de achterbank volledig weg te dromen, terwijl je chauffeur je naar je volgend feestje rijdt. Het is trouwens de eerste keer dat deze sterrenhemel gebruikt wordt in een ander model dan de populaire Phantom. Het centrale dashboard van de auto is ook uitgerust met een multifunctioneel touchpadscherm, zodat je de Wraith volledig kan aanpassen aan je persoonlijke noden en wensen.

Het nieuwe paradepaardje van Rolls-Royce staat volledig in het teken van de bestuurder, extra benadrukt door het strakke en sportieve stuur. Deze sportieve sfeer wordt verder gezet in de donkeroranje wijzers op de snelheidsmeter en klok. Elke ritje wordt zo een unieke rijervaring, of je nu achter het stuur zit of met een cocktail zit te genieten van de sterrenhemel op de achterbank (met of zonder gezelschap). Dit wil je niet missen!

 

Glamourland

Foto: Rolls-roycemotorcars.com

Het neusje van de zalm is toch wel de automatische schakeling, volledig satellietbestuurd. Met behulp van GPS, kiest het systeem automatisch de beste versnelling uit voor het terrein waar de Wraith zich op bevindt. Bovendien kan er via GPS vooruit worden gedacht, zodat op elk moment de juiste manoeuvres worden gemaakt. Maximaal rijplezier gegarandeerd! Te techy ladies? Geen probleem, één ritje onder die sterrenhemel en je bent volledig overtuigd. Geen extra uitleg nodig, daar kun je op rekenen! De Wraith kan je ten slotte midden oktober verwachten bij erkende Rolls-Royce handelaren. Wij van Glamourland zijn helemaal voor!