De nieuwe travel bag van Eddie Harrop

Eddie Harrop, een designer uit Hong Kong, heeft een nieuwe lijn van weekend bags bedacht voor de reizende man. Elke bag is volledig handgemaakt uit het fijnste leder door getalenteerde Vietnamese ambachtslui die werkelijk gouden vingers hebben. Een Harrop bag zal je dus niet zomaar verslijten en gaat gegarandeerd een leven lang mee. Het is de ultieme reisgezel die beter wordt met de jaren en wij van Glamourland zeggen zeker geen nee tegen dit lederen pareltje.

 

Glamourland

Foto: Eddieharrop.com

 

Deze designerlijn heeft invloeden uit het Aziatische content, aangezien Harrop zich tijdens haar reizen realiseerde dat ze een travel bag wou ontwerpen die alles in huis had voor een weekendje weg. De designer heeft met deze travel bags getracht de Engelse stijl te combineren met een exotisch tintje uit Azië. In Vietnam is het leven zeker en vast geen rozengeur en maneschijn en moet je dus tegen een stootje kunnen. Hierdoor zijn de Harrop bags duurzaam en kwalitatief, net zoals het Vietnamese ethos.

Glamourland

Foto: Eddieharrop.com

 

Er zijn 2 stijlen waaruit je kan kiezen, namelijk The Roundel en The Weekender. Welke je ook kiest, ze zijn beiden het perfecte gezelschap voor een weekend of business trip. Beide stijlen zijn beschikbaar in smaragdgroen of beige, met gekleurde strepen en details. The Roundel, zoals de naam al doet vermoeden, is een cilindervormige bag die uitgerust is met lederen handvaten en draagriem. De grootste van de twee, The Weekender, heeft dan weer een meer traditioneel koffersilhouet.

Glamourland

Foto: Eddieharrop.com

 

Kortom, een Harrop is zeker de moeite om in huis te halen. Wij van Glamourland zijn alvast voor!