De Men’s Lounge: Hier drop jij je geliefde tijdens het shoppen!

Vindt jouw manlief winkelen ook een verschrikking en heeft hij er vaak al na een half uur genoeg van? Let dan goed op! Relaxstoelenspecialist Prominent komt met de oplossing en opent tot en met zondag 23 oktober de Men’s Lounge in de Kalverstraat 101. Alle mannelijke voorbijgangers kunnen (kosteloos) 30 minuten lang ontspannen in de spiksplinternieuwe Humberto-fauteuil, terwijl het vrouwelijke shopgezelschap de Kalverstraat leegkoopt.

 

glamourland-mens-lounge-prominent

 

Zes keer naar hetzelfde jurkje kijken, tig boetieks af en dan uiteindelijk toch schoenen kopen in de allereerste winkel. Een herkenbaar scenario voor vele mannen. Prominent wil winkelen leuker maken voor mannen en heeft de 100 m2 grote pop-up store helemaal omgetoverd tot de Men’s Lounge by Prominent. De ultieme relaxplek waar de heren helemaal in de watten worden gelegd. Zo is er mogelijkheid om FIFA17 te spelen, series te kijken, een scheerbeurt te krijgen, muziek te luisteren maar ook bijvoorbeeld hapjes & drankjes te nuttigen. Alles om de man te laten ontspannen!

 

glamourland-mens-lounge-prominent

glamourland-mens-lounge-prominent-1

glamourland-mens-lounge-prominent-3

 

De winkel is opgedeeld in verschillende relaxmomenten: bij binnenkomst is er een barber waar mannen een scheerbeurt kunnen krijgen. Vervolgens kunnen ze door naar de voetbalhoek om FIFA17 tegen of met elkaar te spelen. Na het voetballen is er tijd om even bij te komen met een tijdschrift in de leeshoek. Daarna kunnen de heren door naar de ‘drankjes en hapjes’ hoek om zich vervolgens te installeren in de stoelen om muziek te luisteren of series te kijken. Ten slotte kunnen de mannen zich volledig in de natuur wanen in de ‘relaxhoek’.

 

glamourland-mens-lounge-prominent

glamourland-mens-lounge-prominent

glamourland-mens-lounge-prominent

 

De aanleiding voor deze lounge is dat Prominent samen met Humberto Tan de ideale relaxstoel heeft gecreëerd. De inbreng van Humberto komt terug in de relaxte uitstraling en looks van dit bijzondere meubelstuk, die verkrijgbaar is in een combinatie van leer en tweed in tal van combinaties. De Humberto-fauteuil is uitgerust met een USB-aansluiting, waardoor zowel de persoon in de stoel als de smartphone of tablet tegelijk kunnen worden opgeladen. De stoel wordt op maat gemaakt voor elke consument, door de stoel af te stemmen op zijn of haar specifieke lichaamsmaten en designwensen. Een tailor-made eindresultaat dat past in ieder interieur. Kan manlief ook met een aankoop thuiskomen.

 

Foto’s: Rob ter Bekke