Wat nemen onze celebs mee in geval van nood

Brand! Wat zou jij meenemen in geval van nood? Wij van Glamourland vroegen ons af waarnaar onze celebs zouden grijpen in geval van brand. Wij zetten ze voor jullie op een rijtje.

 

Madonna – Bontjas
Is er een groter symbool van luxe dan een bontjas? Madonna is verzot op haar jas van Perzische lamswol. Dit zou trouwens de oorzaak zijn van de breuk tussen haar en haar voormalige beste vriendin Stella Mc Cartney, een fervent dierenliefhebster.

 

Je zou denken dat haar garderobe een beetje diervriendelijker zou zijn aangezien ze overtuigd vegetariër is. Maar haar bijnaam Material Girl heeft ze voor een reden natuurlijk.

 

Simon Cowell -Bugatti

In een recent interview op Simon Cowell’s eigen videokanaal, werd de American Idol en X-Factor vrek gevraagd door een fan: “Wat koester je het meest in de hele wereld, met uitzondering van jouw geweldige haren?”
Na enkele seconden nadenken antwoordde hij: “Mijn Bugatti.”

 

Lady Gaga – Michael Jackson’s kleding

Lady Gaga haar kostbaarste bezit zijn kostuums van Michael Jackson. Tijdens een interview in de The Ellen Show eind vorig jaar, vertelde Gaga over haar recente aankoop van de kostuums van The King Of Pop ter waarde van honderdduizenden dollars. Ook bezit ze de beroemde handschoen bezet met edelstenen, de met juwelen bedekte sokken, zijn jas uit de Thriller video en nog veel meer. Het is duidelijk dat Jackson een grote invloed heeft gehad op Lady Gaga. Ze zei dat ze het grootste deel van zijn collectie kocht zodat ze het allemaal samen kon houden. Uit respect, zegt ze, ze zou zijn kledij nooit dragen, zowel niet op het podium of als ze uitgaat.

 

Miley Cyrus – Onesie van Chanel

Àls Miley al kleding draagt (denk aan Wrecking Ball) wordt ze in het openbaar vaak gezien in een comfortabel eendelig pak, een soort van pyjama. Ze is het meest trots op een onesie ontworpen door niemand minder dan Chanel. Ze tweette een selfie met het Chanel label duidelijk zichtbaar op de rug: “Je kunt gewoon white trash mixen met Chanel,” schreef ze. “Dat ben ik.”

 

Lea Michele – Haar auto’s

Terwijl sommige sterren dure en exclusieve designer auto’s verzamelen (zoals Simon Cowell’s Bugatti), heeft Michèle een iets eenvoudiger smaak en lijkt ze tevreden met alleen haar twee auto’s, ofwel haar Toyota Prius of haar BMW 320d. Ze heeft het interieur van de Prius op maat voorzien met groene suède op de stoelen en het stuur, en eiken lambrisering op de armleuningen en deuren. Ze heeft een 6-CD-wisselaar (CD? Oh, kom op, Lea, waar is je iPod?). En natúúrlijk heeft ze airconditioner een pollenfilter. Ook heeft de auto een 6-speaker sound system en deze van 0-60 km/u in iets meer dan 7 seconden rijden, voor het geval er een uitverkoop uitbreekt!

 

Oprah – Fotoalbum 

Van alle waardevolle dingen in Oprah’s huis, geloof het of niet, is het meest waardevolle bezit: een fotoalbum van haar honden (Luke, Layla, Sadie, Sunny en Lauren). Dit is het enige wat ze zegt dat ze zou grijpen bij een brand. En de werkelijke trouwe viervoeters, nou die zitten dan maar even op hete kolen.

 

Glamourland

Foto: Oprah Winfrey