De meest bizarre cosmetische ingrepen

Kim Kardashian, Nicki Minaj, Lindsay Lohan en vele andere celebs zijn niet vies van een cosmetische ingreep. Botox hier, Brazillian buttlift daar. Maar tegenwoordig bestaan er ingrepen die veel verder gaan dan dat. Glamourland maakte een top 3 van de meest bizarre cosmetische ingrepen.

 

1. De ‘Poktertox’
Geloof het of niet, maar dit is een botox behandeling speciaal voor pokerspelers. Het zorgt voor een gezicht dat bijna onbeweeglijk is, zodat je niet per ongeluk rare trekjes kan maken als je naar je kaarten kijkt. Dit is pokeren on a new level, succes gegarandeerd!

 

Pokertox

Foto: Smoothmed

 

2. Sixpack zonder trainen
Goed nieuws voor alle (luie) mannen onder ons, je kan nu ook langs de plastisch chirurg in plaats van de sportschool voor een sixpack. Door middel van een liposuctie en het krimpen van de huid, kan men een sixpack voor je in elkaar knutselen. Er komt ander andere een metalen buis aan te pas die in de buikspieren wordt gestoken om het vet weg te zuigen, en ook de huid moet verhit worden om strakker te kunnen worden. Auw..

 

Six pack Glamourland

Foto: Tumblr

 

3. Handlezen
In onder andere Japan is het handlezen heel erg populair, maar wat nou als je levenslijn te vroeg ophoudt ? Dan laat je die toch gewoon langer doorlopen. Even een bezoekje brengen aan de kliniek, en je arts kan de lijnen in je handpalm aanpassen. Plots is daar je rooskleurige toekomst!

 

Glamourland waarzegger

Foto: Ecommons