Dé make-up tips en trends voor dit najaar

Als het dan toch winter moet worden, storten we ons bij voorkeur op de nieuwste make-up trends van het najaar. Glamourland zette ze dan ook speciaal voor jou op een rijtje, zodat jij er deze winter weer helemaal up-to-date bijloopt.

 

Trend 1: Laat die wimpers maar wapperen! Hoewel de “mascara-loze look” vorig jaar nog in was, zien we dit najaar vooral veel nepwimpers en dikke lagen mascara op de catwalk verschijnen. Wees dus niet bang om nepwimpers op te doen naar een feestje, en ’s ochtends een laagje extra mascara aan te brengen. Ook de onderwimpers mogen meegenomen worden als je je mascara aanbrengt, zoals we dat vooral in de jaren ’60 deden. Bedenk wel: doe alles met mate, je wil niet gespot worden met klonten.

 

Trend 2: It’s all about the contouring! De laatste tijd zien we dit niet alleen op de catwalk, maar ook gewoon bij vrouwen op straat. Met een donkere poeder of blush shape je je gezicht. Zet je jukbeenderen aan met een donkere poeder, of laat je neus smaller lijken door een lijntje donkere poeder aan de zijkanten aan te brengen en wat te vervagen. En als je na de kerst door al dat eten een onderkin begint te krijgen, shape je  die ook gewoon weg door een donkere kleur aan te brengen onder je kin.

 

Glamourland Kim Kardashian

Kim Kardashian is de queen van het contouren

 

Trend 3: De Berry lips! Deze trend is een tijdje geleden al gespot, maar is dit najaar nog steeds hot. Veel celebrities zijn al gespot met donkere lippen, en ook de schappen in de winkels krijgen er steeds meer donkere lipkleuren bij. Denk aan kleuren zoals donkerrood en donkerpaars.

 

Glamourland Zoella

Ook Youtuber Zoella is fan van de donkere lippen en maakt een herfst look in een van haar video’s

 

Als jullie nu nóg niet genoeg inspiratie hebben opgedaan, weten wij van Glamourland het ook niet meer. Hobbelen naar die make-up store, dames!