Hier-is ie: dé handleiding voor succesvol online daten

Ach, liefde, het is wat… Heb jij soms ook last van het feit dat je áltijd op de verkeerde plekken lijkt te zoeken? Met het drukke schema dat wij Glamourlanders hebben, is het soms lastig om je date tot in detail te checken voordat je met hem uit gaat. Herkenbaar? Dan hebben we iets héél moois voor je ontdekt. Mocht je behoefte hebben aan een écht gesprek met iemand, bezoek dan een exclusievere datingsite.

 

Glamourland

Bron: Tumblr

 

Een van de redenen waarom mensen beginnen met online daten is omdat je héél veel profielen kan bekijken, en ook nog eens tegelijk. Je hoeft niet in je uppie om iemand af te stappen in de bar, maar kan meerdere mensen tegelijk benaderen. Toch betekent dit niet meteen dat je de liefde van je leven in een mum van tijd zal vinden.Het belangrijkste is om iemand te daten die oprecht lijkt. Het maakt niet uit waar je die persoon vandaan haalt: dit is áltijd belangrijk.

 

Die man aan de bar gebruikt misschien elke openingszin uit zijn woordenboek om een vrouw binnen te halen, maar dat geldt ook voor mensen op internet. Zo’n online profiel kan veel leugens verbergen, en mensen kunnen zich bijvoorbeeld leuker of aantrekkelijker voordoen dan ze eigenlijk zijn. Hier zal je echter geen last van hebben als je op de juiste site beland: als je op een plek bent waar alleen maar mensen zijn die je professionele, sociale of financiële status delen, kan je er vrijwel zeker van zijn dat je sneller die match made in heaven tegen komt.

 

 

gl2

Bron: Tumblr

 

 

Veel datingsites matchen je met iemand op basis van bepaalde computerinstellingen, die ervoor zouden moeten zorgen dat je die perfecte match vindt. Helaas kunnen we er niet op rekenen dat een computer zoiets voor je regelt. In plaats daarvan zou je zelf de beslissing moeten maken of iemand goed bij je zou kunnen passen. Kijk op sites als nysocials.com voor inspiratie: zij begrijpen je, echt.

 

Internet dating

 Bron: Tumblr

 

Echte liefde vinden kan immers erg lastig zijn. Het maakt niet uit waar je je prins op het witte paard zal ontmoeten, het zal vrijwel nooit makkelijk gaan. Denk dus goed na voordat je met iemand het diepe in gaat! Voor je het weet zit je in een relatie waar je achteraf spijt van hebt. En hé, liefdesverdriet is natuurlijk het allerlaatste wat we willen.