Mannen opgelet! Dit zijn de musthaves voor deze herfst – deel 2

Laatst schotelden wij jullie al ons eerste deel voor van de Glamourland Survival Kit met de musthaves voor deze herfst. En zoals beloofd zijn wij van Glamourland nu terug met het vervolg! Het mag dan wel een druilerig herfstweertje zijn, in Glamourland straalt altijd de (herfst)zon.

 

glamourland

 

De paraplu
Het leek ons wel toepasselijk om deel 2 te starten met, jawel hoor, de paraplu. Soms is een capuchon niet altijd voldoende, en ook niet altijd even stijlvol, om je te beschermen tegen gure herfstbuien. Een degelijke paraplu is dan ook niet weg te slaan uit de garderobe van de urban guy, dus waarom dan niet het nuttige koppelen aan het aangename? Kies voor tijdloos zwart of marineblauw, of als je eens iets nieuws wil proberen dan kun je nog altijd kiezen voor een gedurfd ruitmotief. Bovendien is een houten frame the way to go en zeker de investering waard. Hoe grillig de mode en het weer ook zijn, een paraplu blijft altijd in. Een paraplu kan niet stijlvol zijn? Think again heren!

 

paraplu

 

De dunne sjaal
Een dunne sjaal is de ideale metgezel voor het herfstseizoen. Niet alleen beschermt het je tegen die gure najaarsbriesjes, het is bovendien ook een ideale aanvulling voor je herfstlook. Of je nu kiest voor een fijne mix van katoen en wol of voor een vintage print, in combinatie met knitwear is het een golden combo.

 

sjaal

 

Verzorgingsproducten
Naast je look, is het ook belangrijk dat je niet je huid uit het oog verliest. De gure wind en het helder zonlicht tijdens deze herfstmaanden, komen je zomerhuid zeker niet ten goede! Kies daarom voor een degelijke vochtinbrengende crème om je dag goed te beginnen. Let op verrijkende en hydraterende ingrediënten zoals vitamine E en C, plus een factor van minstens 15 om zo je huid te beschermen tegen de scherpe wind en schadelijke UV-stralen. Je huid beschermen is geen overbodige luxe!

 

creme

 

Met deze wijze woorden sluiten we de Glamourland Survival Kit: Herfsteditie af. Je favoriete t-shirts en shorts mogen dan weer veilig opgeborgen zijn, een nieuw seizoen betekent ook weer een schat aan nieuwe mogelijkheden voor je garderobe en je look. Ga voor gemakkelijke laagjes en investeer in een paar stevige schoenen en waterdichte kwaliteit. Herfst? Wij van Glamourland zijn er klaar voor!

 

Foto’s: Tumblr