Dit zijn ze! Dé Glamourland beautygeheimen

Hoe komt het dat wij Glamourlanders er toch altijd zo tip top uitzien? Ligt het aan de botox? De high fashion? De stylisten die ons kleden of zijn er andere geheimen die nog niet gedeeld zijn? Na een aantal vriendelijke doch dringende verzoeken hier dan eindelijk een aantal tips & trucs om er net zo subliem uit te zien als dat wij eruit zien.

 

Tip 1: Spendeer driekwart van uw inkomsten aan uw uiterlijk, immers: dat is uw visitekaartje en dé manier om geld te verdienen. Dat houdt dus in dat een coiffeuse wekelijks bezocht dient te worden, uw nagels in optimale staat van perfectie verkeren en u een doorlopend krediet hebt bij de fake tan studio. Let wel op; vermijd hier de goedkope zonnebank! Het tast niet alleen uw huid aan maar ook uw eer, het is onfatsoenlijk zomaar te gaan liggen zonnen zonder op zijn minst een cocktail in de hand geklemd.

 

Tip 2: Het overige deel spendeert u aan uitgaan, oftewel drankjes, etentjes, VIP-tafels en het trakteren van vrienden. Zie dit als een investering in de toekomst. Vrienden zijn wel degelijk te koop, net als gunsten, partners en naamsbekendheid.

 

Glamourland vrienden

Foto: Imgur

 

Tip 3: Huur een stylist in, mocht u zelf niet over voldoende styling talent beschikken. Als uw budget door stap 1 en 2 al aardig geslonken is, zorg er dan voor dat u vele vrinden in de gay scene maakt. Wij weten allemaal dat zij over een uitmuntend styling talent beschikken en vaak ook graag dames en heren aankleden.

 

Tip 4: Enfin, stap 1, 2 en 3 zijn gemaakt. Uw budget is wellicht beneden 0-niveau. Gelukkig is er dan nog altijd “het noodfonds”. Oftewel uw ouders. Is het immers niet de schuld van uw ouders dat u aan een bepaalde luxueuze lifestyle gewend bent?

 

Tip 5: Omringt u met mooie mensen. Ook al heeft u geen cent meer te besteden, zorg dat u nooit en te nimmer bezuinigt op uw uiterlijk en op het uiterlijk van de mensen om u heen. Minder mooie mensen trekken nou eenmaal minder mooie mensen aan.

 

Kortom: het leven van een Glamourlander gaat niet altijd over rozen, het is een zware, eervolle taak die wij graag vervullen. Het vergt enige moeite en de dagen zijn lang. Let wel, wat u geeft krijgt u driedubbel zo hard terug ;)