Heb jij er al één? De duurste privé-jet ter wereld

Jawel, daar is hij dan, wij van Glamourland ontdekken ons nieuwe speeltje. We hebben het over ’s werelds grootste en tevens snelste privé-jet. De Gulfstream G650 is een prominente naam op zich. Bij een exclusieve kist als deze hoort uiteraard een enorme wachtlijst: zo’n 160 eenheden wachten op deze vriend. Wij vragen ons af: waar kunnen wij ons aanmelden?

 

Glamourland G650

Foto: Gulfstream

 

Had je toevallig alleen een retourtje Londen-Dubai in gedachten? Ach, doe dan eens gek: voor nog geen €120.500,- ben je in nog geen fles Champagne tijd op de plaats van bestemming. Uiteraard kan het allemaal nog veel makkelijker en koop je gewoon dit vliegtuigje. Je zult er €48.699.553 voor neer moeten leggen, maar dan heb je ook wat. Je nieuwe aankoop zal je met kinderlijk gemak van A naar B brengen: en dat allemaal zonder de tank bij te hoeven vullen!

 

Glamourland G650

Foto: Gulfstream

 

Het jetje bevat een luxueuze bar en een enorme keuken om je reis net wat meer kleur te geven. Daarnaast, lieve geïnteresseerden, zijn alle faciliteiten voor 18 passagiers. Dinnerparty’s zijn dus realiseerbaar, echter binnen de perken. Er wordt gezegd dat een reisje met deze knapperd een unieke ervaring voor alle inzittenden zal zijn.

 

 Glamourland G650

Foto: Gulfstream

 

Enfin, grote namen uit de zakenwereld en Hollywood wachten momenteel vol smart op de bezorging van hun eigen Gulfstream G650. Vrinden Oprah Winfrey, Warren Buffet en Ralph Lauren hebben zich ook al ingeschreven. Dit bescheiden pareltje is exclusief in zijn soort en daarom ook zo gewillig: en waarom ook niet, wij willen hem.