De duurste cupcake ter wereld

Cupcakes vind je tegenwoordig in alle geuren, kleuren en smaken. Wij van Glamourland zijn wel te vinden voor deze heerlijke zoete zondes. Yummie! In de wereld van de rich en famous is er wel een zeer bijzondere cupcake op de markt, namelijk de Golden Phoenix cupcake.

 

Glamourland

Foto: Ilovebloomsburys.com

Deze cupcake vind je niet zomaar bij de plaatselijke bakker om de hoek. Zoals je al kan verwachten, is dit niet zomaar een cupcake. Dit eetbaar pareltje werd onlangs onthuld door Bloomsbury Dubai tijdens de officiële inhuldiging van de Dubai Mall. Het prijskaartje? Een glamorous bedrag van $ 1223,32. De Golden Phoenix werd gepresenteerd op een antieke 24 karaat vergulden Villari theetrolley, met als kers op de taart een 24 karaat goud geschilderd taartplateau om zoetekauwen helemaal te doen watertanden. Een leuk weetje: de cupcake is volledig eetbaar! Dus je hoeft niet te vrezen dat je je tanden stuk gaat bijten op één of andere diamant. In plaats van diamanten, is deze cupcake gemaakt van de meest exclusieve chocolade en gehuld in een eetbaar jasje van 23 karaat goud.

 

Deze exclusieve cupcake is bovendien een internationaal succesverhaal: biologische bloem van Doves en organische boter van Rachel’s uit Engeland, premium Amedie Porcelena cacao uit Italië en de beste vanillestokjes uit Oeganda.

 

Glamourland

Foto: Ilovebloomsburys.com

 

Dit creatief cupcakeje werd bedacht door niemand minder dan Shafeena Yusuff Ali, de oprichtster van Bloomsbury cupcake. Shafeena werkte samen met het personeel van de beste bakkerij in Dubai, om zo de beste smaak en geur te bedenken. De zoektocht naar de perfecte smaak was dan ook een werk van lange adem en bracht een voorbereiding van verschillende weken met zich mee. Dit exclusief gebakje doet ons al helemaal watertanden en wegdromen van het luxueuze en exotische Dubai. Wij van Glamourland kunnen de chocolade al bijna proeven!