De dag dat Queen Bey de Duchess ontmoette

Het is bijna niemand ontgaan dat de Britse Royals momenteel in de Big Apple verblijven. Alle rode lopers werden breed uitgerold en als ware popsterren werden de Britse hertog en hertogin van Cambridge onthaald in New York. William zou in eerste instantie helemaal alleen naar de andere kant van de wereld vliegen voor een werkbezoek maar gelukkig kon zijn Kate hem vergezellen. Wij van Glamourland hopen dat de reis verlopen is zonder dat de troonopvolgster voorover gebogen de kotszakjes vulde. Het was onzeker of Kate, vanwege haar hevige misselijkheid, met haar man mee kon.

 

De 5 maanden zwangere ‘Duchess’ blijft last houden van zwangerschapsmisselijkheid. Gelukkig voor Kate, heeft ze de laatste tijd haar eten binnen kunnen houden en verscheen ze maandagavond aan de arm van haar man bij een basketbalwedstrijd van de Brooklyn Nets tegen de Cleveland Cavaliers in New York.

 

Beyonce en Jay-Z hebben samen een aandeel in de club en daarom standaard front row seats op hun naam. Het powerkoppel kon hun geluk niet op, de Britse Royals waren recht tegenover hun geparkeerd. Tijdens de rust zag Queen Bey haar kans en trok ze de stoute Louboutins aan om samen met Jay de hand van Kate en William te schudden en een woordje te wisselen. De pers zat er boven op maar gek genoeg is er weinig bekend over het gesprek dat de koppels hadden. Volgens ooggetuigen zou Jay-Z de Royals een vrolijk kerstfeest hebben toegewenst.

 

Glamourland

Foto: Twitter/@Bey_legion

 

Na de wedstrijd mochten Kate en William een aantal leuke cadeautjes in ontvangst nemen. Koninklijk of niet, iedereen is gek op gratis goodies. Sterspeler Lebron James overhandigde een spelersshirt voor Royal baby George én een giftbox met cupcakes uit zijn geboortestad Akron, Ohio. Eerder was te zien hoe Kate een handje popcorn afsloeg. Wij van Glamourland hopen dat de hertogin wel een cupcake probeert, ze mag tenslotte eten voor twee.

 

Gelukkig werd er ook royaal gelachen. Toen James de toekomstige koning naar zijn schoenmaat vroeg wees hij lachend naar het maatje Kano van de basketballer en zei ‘half the size of yours’.

 

Glamourland Instagram

Foto: Instagram King James

 

De 2 dagen werkbezoek in New York zijn propvol gepland met bezoeken. Na de wedstrijd spoedde het stel zich ’s avonds naar een receptie in het Britsh Consul General’s Residence waar ook het handje van ex-First Lady Hillary Clinton geschud werd.

 

Gelukkig voor Kate is ze op de helft van haar zwangerschap én vliegt ze vandaag weer met haar man huiswaarts. Wij van Glamourland denken dat er tijdens de vlucht terug, druk nagedacht wordt over de naam voor de toekomstige baby. De geruchten gaan dat er nog getwijfeld wordt, feit is, dat het kind vernoemd zal worden naar Koningin Elizabeth, Koningin Victoria of Koning James.