Coiffure awards

De genomineerden van de Coiffure Awards zijn weer bekend! Ook dit jaar heeft iedereen weer zijn uiterste best gedaan om de meest waanzinnige kunstwerken van haar te maken. Dit jaar is het precies 20 jaar geleden dat de Coiffure Award werd opgezet: dat gebeurde namelijk in 1992. Inmiddels is de Coiffure Award de bekendste Award in de kappersbranche en strijden vele topkappers om de felbegeerde prijs. De meest bijzonder creaties komen ieder jaar weer voorbij, waarvan de meeste onmogelijk zijn om zelf te maken. Dit maakt het echter niet minder leuk om vol bewondering naar de prachtige foto’s te kijken. Dit zijn onze favorieten van dit jaar:

Newcomer of the Year
Ieder jaar doet nieuw talent mee in de categorie Newcomer of the Year. Ook dit jaar zijn er weer prachtige creaties gemaakt. Hoewel het moeilijk was om te kiezen, is dit ons favoriete kapsel bij de nieuwkomers, gemaakt door Bert Visser.
© coiffureaward.nl

Avantgarde
De meest bijzondere creaties zijn ieder jaar terug te vinden in de categorie Avantgarde. Wie van mening was dat haarstyling geen kunst is, heeft het mis. De prachtige avantgarde kapsels bewijzen dat haarstyling wel degelijk kunst is. In deze categorie was onze favoriet gemaakt door Judith Berghout. Wat een prachtig kunstwerk!
© coiffureaward.nl

Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year
Een kleurtje in je haar: vele mensen doen dit maandelijks. Maar de kleuren zoals je ze bij de Scharzkopf Hair Color Technician of the Year ziet, zo zie je niet veel mensen lopen. Toch is het zeker de moeite waard om eens goed naar de prachtige kleuren technieken te kijken. De prachtige kleuren van Marriet Gakes trokken meteen onze aandacht, vandaar dat het ook onze favoriet in deze categorie is.
© coiffureaward.nl

Mocht u nu denken ‘Wow, ik wil meer zien!’ ga dan snel naar de website van coiffureaward.nl – hierop zijn alle genomineerde inzendingen van dit jaar te bekijken. Ook komt er nog een coiffure award gala op 13 mei, waar men ook heen kan. De winnaars worden hier bekend gemaakt en wij hopen (verwachten) natuurlijk dat onze favorieten hier ook bij zitten. Om kaarten te kopen kunt u naar de website of bellen via 0183-509468. De winnaars worden uiteraard ook bekend gemaakt op Glamourland!