De befaamde Beau Monde Awards 2014

Maandag 29 september werden in het prachtige InterContinental Amstel Hotel Amsterdam voor de 15e keer de Beau Monde Awards uitgereikt. Tout Bekend Nederland had zich op zijn mooist aangekleed voor dit glamourevent, de ene jurk nog mooier dan de ander. Wij van Glamourland waren aanwezig en vroeg de winnaars onder andere naar hun beauty tips.

 

Glamourland Sylvia GeersenGlamourland Sylvana SimonsGlamourland Sharon Doorson en Kimberley Klaver

  Topmodel Sylvia Geersen, presentatrice Sylvana Simons, zangeres Sharon Doorson en actrice Kimberley Klaver

Foto’s: Lisa Vermeij

 

And the winners are..

Leontine Borsato ging naar huis met de ‘Leco Look Award’, de mooiste beautylook door Leco. Anouk Smulders mag de ‘Best Hair Award’  op haar nachtkastje neerzetten, want zij heeft de meest fashionable hair-do.

 

Winonah de Jong werd verkozen tot de meest glamourvolle vrouw en kreeg de ‘Glamour Style Award’. De ‘Cover Girl Award’ stond te wachten op Quinty Trustfull (die helaas niet aanwezig kon zijn). And last but not least.. Evgeniy Levchenko werd beloond voor zijn stijl en kreeg de ‘Man of Style Award’.

 

Leontine Borsato- Leco Look Award

Leontine’s beautytip: “Veel water drinken, niet heel vernieuwend maar het helpt echt! Genoeg slapen is ook heel belangrijk. Verder gezond eten maar dat is ieder voor zich. Je moet wel eten wat je lekker vind, anders ben je ook niet gelukkig, maar eet met mate.”

 

  Glamourland Leontine BorsatoGlamourland Leontine Borsato

Leontine Borsato – Foto’s: Lisa Vermeij

 

Anouk Smulders- Best Hair Award

Haar beautytip: Happy zijn!! Ja, het is heel cliché maar als je gelukkig bent dan straal je dat ook uit. Daarnaast gezond eten en lekker smeren met Capture van Dior, als je dat opsmeert krijg je een stralend gezicht!”

 

Winonah de Jong – Glamour Style Award

Winonah’s styletip: “Kies je eigen stijl. Ga niet per se de mode achterna maar kies wat bij je past. Het is moeilijk hoor, het duurde bij mij ook even. Zorg dat je je eigen stijl kent, dan zul je zien dat je straalt.”

 

Quinty Trustfull – Cover Girl Award

Quinty kon zelf niet aanwezig zijn, maar haar dochter Moïse is al net zo mooi.

 

   Glamourland Anouk SmuldersGlamourland Winonah de JongGlamourland Moïse

Anouk Smulders, Winonah de Jong en Moïse Trustfull

Foto’s: Lisa Vermeij

 

Evgeniy Levchenko – Man of Style Award

Styletip voor de heren: ‘Ik vind het heel belangrijk om er verzorgd uit te zien, je kan nog zulke mooie kleding dragen, je moet er wel verzorgd uit zien. Fris haar, nette nagels, dat is meer waard dan kleding. Ook gezond eten maar ik kan niet bepalen of je wel of niet moet ontbijten, dat is voor iedereen anders.”

 

 Glamourland Evgeniy Levchenko

Evgeniy Levchenko – Foto: Lisa Vermeij

 

Beau Monde zet ook dit jaar weer glamour Nederland op de kaart, Chapeau!